![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нали аз съм любопитен за Linux,
е по-добре от прозорците и ако мислите, защо така? Как да получите драйверите за нея и инсталационните файлове? коя версия е най-добре? Какъв език за програмиране ще използвате, за да си създадете собствен ядрото на Линукс? трябва да двойствен обувка изглед 64 късче и Linux? Благодаря много въпроси там знам, но отговорите са много оценявам Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игри и Linux не се смесват.
| |||
| |||
| благодаря Im опитвам да мисля какво ли биха могли да използват Линукс за да мога да не се използва за Windows, но ..... Аз се сещам за нито един невъзможен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и не вируси и можете да играете игри своя наречен вино може да използвате всички прозорци Apps има и още един харесва, че specialy за игри има тон на свободни Apps за него бих двойно зареждане на Windows и Linux просто облицовам макар о и кога U сложете мишката върху MP3 файл го playes нея и хрисолит прави да изглежда поема