![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo Jsem zvědavý linux,
je to lepší, než Windows, a pokud si myslíte, že ano, proč? Jak se dostanete k tomu, řidiče a instalační soubory? jaká verze je nejlepší? jaký programovací jazyk by se použít i pro vytvoření vlastní jádro operačního systému Linux? by i duální boot vista 64 bit a Linux? díky moc otázek, ale vím, že i odpovědi jsou velmi oceňována Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry a Linux nepřicházejí do styku.
| |||
| |||
| díky im snažím přemýšlet, co bych mohl použít pro linux, které jsem nemohl použít pro okna, ale ..... I cant think jakéhokoli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i bez virů a můžete hrát hry s názvem své víno můžete využít všechna okna aplikace je také další, jako to, že zvlášť pro hry jsou tuny volného apps za to bych duální boot Windows a Linux jen když o zapouzdřit a kdy u kladen myši nad MP3 soubor se hraje a beryl je vzhled předpokládat
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operační systémy Windows | 6 | 17. únor 2009 16:39 |
| Nápověda! instaling Windows přes Linux! | benst290 | Operační systémy Windows | 4 | 29. Prosinec 2008 06:33 |
| Linux pro Windows | CodeFreakC | Linux & Alternativní OS | 7 | 12. listopadu 2008 15:49 |
| Jak obnovit soubory z oken pomocí linux live CD | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 7 | 4. dubna 2008 03:38 |
| Windows chlap chce používat linux | wolfx28 | Linux & Alternativní OS | 8 | 27. srpna 2007 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |