![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σωστά, είμαι περίεργος για το linux,
είναι καλύτερα από τα παράθυρα και αν νομίζετε ότι έτσι γιατί; Πώς θα αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης για αυτό και τα αρχεία εγκατάστασης; ποια έκδοση είναι καλύτερη; ποια γλώσσα προγραμματισμού θα ήταν να χρησιμοποιήσω για να δημιουργήσετε το δικό μου πυρήνας του Linux; i θα πρέπει να γίνεται διπλή εκκίνηση Vista 64 bit και linux; ευχαριστίες πολλές ερωτήσεις εκεί γνωρίζω αλλά οι απαντήσεις είναι ιδιαίτερα Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παιχνίδια και Linux δεν αναμειγνύονται.
| |||
| |||
| χάρη im προσπαθούμε να σκεφτόμαστε αυτό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για το linux που δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει για τα παράθυρα, αλλά ..... i επίκλιση πιστεύω του κάθε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ιών και καλά δεν μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια που ονομάζεται κρασί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα παράθυρα Apps υπάρχει και ένα άλλο αρέσει specialy ότι για τα παιχνίδια υπάρχουν τόνους δωρεάν εφαρμογές για αυτό θα ήθελα να διπλής εκκίνησης Windows και Linux εγκλείω σε θήκη μόνο αν και όταν o u θέσει το ποντίκι πάνω από ένα αρχείο MP3 είναι playes και βηρύλλος καθιστά εξετάσουμε αναλάβει