![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravo sam znatiželjan o Linuxu,
je li bolji od prozora i, ako tako mislite zašto? Kako se dobije drivere za nju i instalacijske datoteke? ono što je najbolje verzije? ono što bih ja programski jezik koristite za kreiranje mog kernel za Linux? trebam dvojan čizma vidik 64 zalogaj i Linux? hvala puno pitanja znam ali tamo odgovara su mnogo poštovati My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igre i Linux se ne miješaju.
| |||
| |||
| hvala im pokušava misliti što sam mogao koristiti Linux za koje ne bih mogao koristiti za windows, ali ..... ja licemjerje mislite o svim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro nema virusa i možete igrati igre zove njegova vina možete koristiti svim windows apps postoji i neki drugi kao ona koja posebno za igre postoje tona free apps za to bih dual boot Windows i Linux samo obložiti iako o i kada u stavite miš preko mp3 file i on ga playes berila čini izgled pretpostaviti