![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jobb vagyok kíváncsi linux,
ez jobb, mint az ablakok és ha gondolod, hogy miért? how do you get Illesztőprogramok és telepítési fájlokat? mi van a legjobb változat? milyen nyelven is használható létre saját kernelt a Linux? kell dual boot Vista 64 bites és a Linux? Nagyon köszönöm a kérdéseket nem tudom, de a válaszokat nagyon méltányol My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Játékok és a Linux ne keverjük össze.
| |||
| |||
| köszönet im kipróbálás-hoz gondol, mit is használja a Linux, hogy nem használja a Windows, de ..... Azt hiszem, minden olyan vidám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vírusok és nem is tudsz játszani a nevezett bor használhatja minden Windows apps is van egy másik, mint az, hogy a speciális játékok vannak tonna szabad apps mert én dual boot Windows és a Linux csak beládáz bár o, és ha u hogy az egér egy mp3 fájlt, és azt playes beryl teszi nézd vállalnak
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Váltás a Windows XP a Linux Netbook | haysey9 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Segítség! instaling Windows over Linux! | benst290 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 29. december 2008 06:33 |
| Linux Windows | CodeFreakC | Linux és OS Alternatív | 7 | 12. november 2008 15:49 |
| Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 7 | 4. április 2008 03:38 |
| Windows srác akarja használni a Linux | wolfx28 | Linux és OS Alternatív | 8 | 27. augusztus 2007 01:59 |
| Téma eszközök | |
| |