![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| teise Esu įdomu Linux,
tai geriau, nei langų, ir jei manote, kodėl taip? Kaip gauti vairuotojams ji ir įdiegimo failus? Kokia versija geriausia? Kokia programavimo kalba turėčiau naudoti, kad sukurti savo branduolys Linux? turėtų būti i dviejų batų Vista 64 bitų ir Linux? Ačiū klausimų ten daug žino, o atsakymai yra labai vertinama Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žaidimai ir Linux nemaišyti.
| |||
| |||
| Ačiū jiems bando galvoti, ką galėtų naudoti Linux, kad aš negalėjau naudoti langus, bet ..... I cant galvoji bet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pat nėra virusų, ir jūs galite žaisti savo vadinama vyno, galite naudoti visus langus Apps yra ir kita, kaip ji viena, kad specialiųjų žaidimų yra tonos nemokamai Apps ji Norėčiau dvigubos įkrovos Windows ir Linux tiesiog uždengti nors o ir kai U įdėti pelę ant mp3 failo ji playes ji ir beryl leidžia pažvelgti prisiimti
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook | haysey9 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 17 vasaris 2009 16:39 |
| Padėti! instaling per Windows Linux! | benst290 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 29 gruodis 2008 06:33 |
| Linux Windows | CodeFreakC | Linux & Alternative OS | 7 | Lapkritis 12, 2008 15:49 |
| Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD | Cew27 | Linux & Alternative OS | 7 | 4 balandis 2008 03:38 |
| Windows vaikinas nori naudoti Linux | wolfx28 | Linux & Alternative OS | 8 | Rugpjūtis 27, 2007 01:59 |
| Temos įrankiai | |
| |