![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo Som zvedavý linux,
je to lepšie, ako Windows, a ak si myslíte, že áno, prečo? Ako sa dostanete k tomu, vodiča a inštalačné súbory? aká verzia je najlepšie? aký programovací jazyk by sa použiť aj pre vytvorenie vlastnej jadro operačného systému Linux? by aj duálny boot vista 64 bit a Linux? díky moc otázok, ale viem, že aj odpovede sú veľmi oceňovaným Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry a Linux neprichádzajú do styku.
| |||
| |||
| vďaka im snažím premýšľať, čo by som mohol použiť pre linux, ktoré som nemohol použiť na okná, ale ..... I cant think akéhokoľvek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj bez vírusov a môžete hrať hry s názvom svoje víno môžete využiť všetky okná aplikácie je aj ďalšie, ako to, že osobitne pre hry sú tony voľného apps za to bych duální boot Windows a Linux len keď o zapouzdřit a kedy u klásť myši nad MP3 súbor sa hrá a beryl je vzhľad predpokladať
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Pomoc! instaling Windows cez Linux! | benst290 | Operačné systémy Windows | 4 | 29. December 2008 06:33 |
| Linux pre Windows | CodeFreakC | Linux & Alternatívne OS | 7 | 12. novembra 2008 15:49 |
| Ako obnoviť súbory z okien pomocou linux live CD | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 7 | 4. apríla 2008 03:38 |
| Windows chlap chce používať linux | wolfx28 | Linux & Alternatívne OS | 8 | 27. augusta 2007 01:59 |
| Thread Tools | |
| |