![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| право сам знатижељан о Линукс,
је ли бољи од прозора и, ако тако мислите зашто? Како да се добије дривер за њу и инсталационе датотеке? оно што је најбоље верзије? оно што бих ја програмски језик користите за креирање мог кернел за Линукс? ја потреба двојан чизма видик 64 залогај и Линукс? хвала пуно питања знам али тамо одговара су много поштовати Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игре и Линукс се не мешају.
| |||
| |||
| хвала им покушава мислити што сам могао да користи Линукс за које не бих могао користити за уиндоус, али ..... ја лицемјерје мислите о свим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро нема вируса и можете играти игре зове његова вина можете користити свим уиндоус аппс постоји и неки други као она која посебно за игре постоје тона фрее аппс за то бих дуал боот Уиндоус и Линукс само обложити иако о и када у ставите миш преко мп3 филе и он га плаыес бери чини формат претпоставити
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мијењање система Уиндоус КСП са Линукс на Нетбоок | хаысеы9 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 17 фебруар 2009 16:39 |
| Помоћ! инсталинг преко Уиндоус Линукс! | бенст290 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 29 децембар 2008 06:33 |
| Линукс за систем Уиндоус | ЦодеФреакЦ | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 12 новембар 2008 15:49 |
| Како да вратим фајлове из Уиндоуси помоћу Линукс ливе цд | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 4 април 2008 03:38 |
| Уиндоус момак жели да користи Линукс | уолфкс28 | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 27 аугуст 2007 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |