![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право Мені цікаво, про Linux,
це краще, ніж Windows, і якщо ви думаєте, чому? Як ви отримуєте драйверів для нього і настановні файли? яка версія краще? яку мову програмування буде використовувати для створення своєї власної ядра Linux? я повинен подвійну завантаження Vista 64 біта і Linux? Завдяки багато питань, там я знаю, але відповіді отримують високу оцінку Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ігри і Linux не змішуються.
| |||
| |||
| Завдяки їм намагаються думати, що я міг би використовувати Linux для цього я не міг використовувати для Windows, але ..... Я нахиляє думати про будь-які |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| і ніяких вірусів, і ви можете грати в ігри свого називається вино Ви можете використовувати всі вікна програм існує також інша подобається, що спеціально для ігор є тонни безкоштовного додатку для цього я б подвійний завантаження Windows і Linux, хоча тільки він закінчить O і коли U покласти курсор миші на файл mp3 вона playes його і берил робить його не вважати
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід на Windows XP з Linux на Netbook | haysey9 | Операційні системи Windows | 6 | 17 лютого 2009 16:39 |
| Допомога! instaling Windows замість Linux! | benst290 | Операційні системи Windows | 4 | 29 грудня 2008 06:33 |
| Linux для Windows | CodeFreakC | Linux & альтернативних ОС | 7 | 12 листопада 2008 15:49 |
| Як відновити файли з Windows за допомогою Linux Live CD | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 4 квітня 2008 03:38 |
| Windows хлопець хоче використовувати Linux | wolfx28 | Linux & альтернативних ОС | 8 | 27 серпня 2007 01:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |