Използвам инсталационния диск имам, когато се повиши моята Мак (I DONT го използват не повече, защото аз арго щанд на Mac интерфейс) Както изглежда, там е натоварването на хората, се опитвам да го ползвате компютър. Мисля, че това е чудесна идея, както ако имах преглед на Mac OS и да не губи от £ 1000

на Мак лаптоп .. Затова реших ще направи добро използване на нея и се опита да се върви по бр .. добре си компютър и да се присъедини към другите хора, които се опитват да. като са били четене за месец по този въпрос изглежда, че не можете да я ползвате компютър .. но има някои неща, които трябва да направя, за да оригиналния Mac osx инсталирате файлове и това са го превърне abit

Опитвам се да остана с правна .. Im това purly за fun.all Im насочени също става все го начално и покаже работния плот и да може да има около кликнете в OS. (не interasted в Интернет / звук или програми. нагоре Сега да не са успели

с много помощ от форуми съм се there.its случай на опит, опитайте, опитайте отново и късмет

часа обучение товари прекалено не съм най-напредналите потребители, но съм около констатацията, че pritty стратегии предаде в minite.
Чудя се какво би Ду за Apple ако един ден това е съвместимо с всички бр опира?
Apple обичай, че позволи легално на проклятието (което би било глупаво) те ще свършиш като Microsoft. (само OS диск

Мисля, че те трябва да е създаден на една за PC, защото от това, което Im находка се тя навик да се дълго, преди да му го направи anyway.year навик бъдат юридически, но кажете, че за милиони хора, които DONT грижи LOL