jsem pomocí instalačního disku i když mám i upgradovat můj mac (i dont využít více, protože i cant stand MAC rozhraní) v každém případě se zdá, že je zatížení lidí, kteří se snaží dostat ke spuštění v počítači. Myslím, že to je výborný nápad, že bych měl náhled Mac OS i nebude promarněného 1000 liber

na mac laptop .. Tak jsem se rozhodl to napravit použití a zkuste si ji na PC .. i můj počítač a připojit se k ostatním lidem, že se snaží. bylo čtení až po několik měsíců na toto téma se zdá, že se můžete dostat to spustit na počítači .. ale je několik věcí, které potřebujete k tomu, aby původní Mac OSX instalovat soubory a je to, kdyby stát abit

se snaží zůstat právní .. im děláš purly pro fun.all im jejímž cílem je získat moc ji zavést a zobrazit plochu a mít proklik zhruba v os. (ne interasted na internetu / zvuku nebo programy. nahoru Doposud jsem se nezdařila

s nákladem pomoci z fór jsem dostat there.its případě zkusit, zkusit, zkuste to znovu a některé štěstí

am učení zatížení příliš nejsem nejvíce pokročilý uživatel, ale asi jsem to najít pritty strate předal na minite.
Zajímalo by mě, co by to doo to jablko pokud jeden den to bylo kompatibilní se všemi PC staví?
jablko zvyklý, že umožňují legálně z prokletí (že by bylo hloupé) by skončit jako Microsoft. (jen OS disk

Myslím si, že by vytvořen jeden os pro PC, protože z toho, co im zjistit, je zvyklý být dlouho před tím, než udělal anyway.year je zvyklý být legální, ale říct, že pro miliony lidí, aby dont péče lol