![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτη ov όλους (συντονιστές, μπορώ να μιλήσω γι 'αυτό εδώ; Πριν ξεκινήσω )
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε στην κατοχή σας το λογισμικό, νομικά, δηλαδή? Δεν τηλεφορτωθούν τότε είναι εντάξει μαζί μου.
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ την εγκατάσταση δίσκο πήρα όταν θ αναβαθμιστούν μου mac (i dont χρησιμοποιήσουν περισσότερο επειδή δεν θ επίκλισης σταθεί το mac interface) ούτως ή άλλως φαίνεται πως υπάρχει ένα φορτίο των ανθρώπων που προσπαθούν να πείσουν ότι για να τρέχει σε έναν υπολογιστή. Νομίζω ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα που, αν είχα μια προεπισκόπηση του Mac OS δεν θα σπαταληθεί των £ 1000 σε mac laptop .. Γι 'αυτό και αποφάσισε, θα κάνουν καλή χρήση του και να προσπαθήσει και να πάει σε ένα PC και τον υπολογιστή μου .. και να συμμετάσχει με τα άλλα άτομα που προσπαθούν να. έχουν ανάγνωση μέχρι και μήνες για το θέμα αυτό φαίνεται ότι μπορείτε να κάνετε το να τρέχει σε έναν υπολογιστή .. αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να κάνετε για να το αρχικό Mac OSX εγκαταστήσετε αρχεία και αυτό ήταν να γίνει abit Προσπαθώ να μείνετε με το νομικό αυτό .. im purly για fun.all im αποσκοπούν, επίσης, είναι να είναι για την εκκίνηση και δείχνουν μια επιφάνεια εργασίας και να είναι σε θέση να έχουν ένα κλικ κοντά στο os. (δεν interasted στο Διαδίκτυο / ήχου ή προγράμματα. μέχρι τώρα έχω αποτύχει φορτίων με τη βοήθεια από το φόρουμ έχω αρχίσει there.its περίπτωση δοκιμάστε, δοκιμάστε, δοκιμάστε ξανά και κάποια τύχη am μάθησης φορτία κι εγώ δεν τα πλέον προηγμένα χρήστης περίπου, αλλά είμαι εξεύρεση στρατηγικών pritty θα διαβιβάσει στο minite.Αναρωτιέμαι τι θα doo να μήλο εάν μία μέρα αυτή ήταν συμβατή με όλα τα pc βασίζεται; Apple συνηθίζει επιτρέψει ότι νομίμως κατάρα της (που θα ήταν ανόητο) θα καταλήξω σαν τη Microsoft. (μόνο ένα δίσκο OS Νομίζω ότι θα πρέπει Δημιουργία ενός os για τα pc γιατί από ό, τι im διαπίστωση ότι συνηθίζει να κάνει πολύ πριν από την anyway.year ότι συνηθίζει να είναι νόμιμη, αλλά για να πω ότι εκατομμύρια άνθρωποι που dont περίθαλψη lol
__________________ |
|
| |||
| |||
| check out youtube, και φαίνεται να θυμόμαστε παρακολουθείτε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο αυτό για να το κάνουμε λίγο πίσω. το κάτι να κάνουν με τη μορφοποίηση του σκληρού δίσκου δικαίωμα πιστεύω! |