am pomoću instalacijskog diska sam dobio kad sam Nadograđeni moja mac (i ne koristite ga više ne jer sam cant stand MAC sučelje) anyway Čini se kako postoji opterećenje ljudi pokušavaju da ga pokrenuti na PC-a. Mislim da je to izvrsna ideja, kao da sam imala pregled Mac OS ne bih od profućkan £ 1000

na mac laptopa .. pa sam odlučila il iskoristite ga i probati i dobiti ide na pc .. ali moj pc i pridružite se drugim ljudima koji se pokušavaju. što je za čitanje mjeseca na temu, izgleda, možete ga dobiti Internet to trčanje na pc .. ali ima nekih stvari koje morate učiniti do izvorne datoteke instalirati Mac OSX i to je bilo to postalo abit

s pokušavaju ostati pravni .. im to purly za fun.all im previše težio je uzimajući Internet to čizma i prikaz radne površine i biti u mogućnosti da imaju oko kliknite u OS. (nije interasted u internet / zvuk ili programa. up do sada sam uspjela

s hrpe pomoći iz forume Ja sam uzimajući there.its slučaju probajte, probajte, probajte opet i neke sreće

am learning opterećenja previše sam ne najnaprednijih korisnika oko ali sam to finding pritty strate naprijed na minite.
I pitam se što bi to doo za jabuku ako jedan dan to je kompatibilan sa svim kom gradi?
apple navika dopustiti da zakonski i prokletstvo (koji bi bio glup) da će završiti poput Microsoft. (samo OS disk

mislim da oni trebaju jednog os kreiran za PC, jer od onog, što im je pronalaženje navika biti mnogo prije ispunjavanja svojih navika anyway.year to biti pravna, ali reći da je na milijune ljudi koji dont care lol