am a telepítő lemezt kaptam, amikor az én továbbfejlesztett mac (i dont használ ez nem több, mert én vidám állni a MAC interface) egyébként úgy tűnik, létezik egy terhelési ember próbálja rávenni, hogy fut a számítógépen. Azt hiszem, ez egy remek ötlet, mintha az volna a elõnézetét Mac OS Azt nem pazarolnak 1000 £

egy mac laptop .. Úgyhogy úgy döntött, il hogy alkalmazzák, és megpróbál és kap ez megy a pc .. én is a PC és a többi ember, hogy megpróbáljuk. Miután olvasatban akár hónapokig a témában, hogy úgy tűnik, lehet kapni futtathatnak a pc .. de van néhány dolog, amit tennünk kell, hogy az eredeti Mac OSX install fájlokat és ez nem válik Abit

azzal próbálkozik, hogy felfüggeszti a jogi .. im ezt purly a fun.all im is kezd, amelynek célja, hogy az indító és a show egy asztali, és tudja, hogy egy kattintás körül a os. (nem interasted internetes / hang vagy programokat. up hogy most nem sikerült

a rengeteg segítséget, a fórumon én kapok there.its esetben próbálja meg, próbálja meg, próbálja újra és némi szerencsével

tanulok rakományokról túl vagyok, nem a legfejlettebb felhasználói körül vagyok, de ez a megállapítás pritty stratégiák továbbítja a minite.
Vajon mi ez doo az Apple, ha egy nap alatt ez volt kompatibilis az összes PC épít?
Apple szokás jogilag lehetővé teszi, hogy az átok (ez hülye) akkor a végén, mint a Microsoft. (csak az operációs rendszer lemezre

Azt hiszem, kell egy os létrehozva a pc, mert abból, amit im megállapítására, hogy azt szokás hosszú előtt végzett anyway.year, hogy jogi, de szokás mondani, hogy az emberek milliói, hogy dont care lol