![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראשית כל ov (מנהלים, אני יכול לדבר על זה כאן? לפני שאני מפעיל )
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה הבעלים של התוכנה, באופן חוקי, כלומר, לא הורדת אז זה בסדר איתי.
| |||
| |||
| AM באמצעות דיסק ההתקנה יש לי כאשר אני לשדרג את Mac (i dont להשתמש בה יותר כי אני לא צביעות לעמוד ממשק Mac) בכל מקרה נראה שיש עומס של אנשים שמנסים להשיג את זה כדי לרוץ על המחשב. אני חושב שזה רעיון מצויין כאילו יש לי מקדימה של Mac OS לא הייתי מבוזבז של 1000 £ Mac על הנייד .. אז החלטתי יעשה טוב להשתמש בזה ולנסות הולך לקבל את זה במחשב שלי .. ובכן PC ולהצטרף לשאר האנשים אשר מנסים. היה צורך בקריאה ל חודשים על נושא זה נראה אתה יכול לקבל את זה כדי להפעיל במחשב .. אבל יש כמה דברים שאתה צריך לעשות כדי המקורי Mac osx להתקין קבצים וזה היו הופכים אותו abit מנסה להישאר עם משפטיים .. IM purly עושה את זה בשביל fun.all IM מכוון גם הוא מקבל את זה כדי לאתחל את המחשב השולחני ולהראות ולהיות מסוגל לעשות מסביב לחץ על מערכת ההפעלה. (לא ב-Internet interasted / צליל או תוכניות. למעלה עד עכשיו יש לי נכשל עם המון עזרה של הפורומים אני מקבל there.its מקרה של ניסיון, ניסיון, נסה שוב קצת מזל אני לומד המון גם אני לא הכי מתקדם אבל אני משתמש בערך למצוא את זה pritty strate קדימה לעבר minite.אני תוהה מה זה היה דו ל Apple אם יום אחד זה היה תואם PC בונה הכל? Apple wont לאפשר כי חוקי של קללה (זה יהיה טיפשי) היו בסופו של דבר, כמו מיקרוסופט. (רק דיסק מערכת ההפעלה אני חושב שהם צריכים creat של OS על PC כי ממה IM למצוא את הרגל זה יהיה הרבה לפני anyway.year לעשות את זה רגיל להיות משפטי אלא לומר כי למיליוני אנשים dont care LOL
__________________ |
|
| |||
| |||
| בדוק YouTube, אני זוכר נראה צופה בווידאו על שם לגבי איך לעשות את זה קצת אחורה. על מנת לעשות משהו עם העיצוב של הכונן הקשיח הנכון אני מאמין! |