mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Mac OSX uz AMD Pc

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 06:55
Donors Group

Default Mac OSX uz AMD Pc

Pirmā ov visas (moderators, es varu runāt par to šeit? Pirms sākt)

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Jūnijs 16, 2009, 07:10
Administrator Group

Ja jums pieder programmatūru, juridiski, ti, nav lejupielādēta, tad tas ir ok ar mani.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 16, 2009, 07:58
Donors Group

am, izmantojot instalācijas diska I got, kad es modernizētas manu mac (i dont to izmantot ne vairāk, jo i cant stand mac saskarne) anyway šķiet, ka tur ir cilvēki cenšas iegūt to palaist pc slodzi. Es domāju, ka šī ir lieliska ideja, kā es būtu priekšskatījumu mac os es nav izšķērdēta £ 1.000 uz mac laptop .. tāpēc es nolēmu il labāk izmantot to un mēģināt iegūt tā notiek pc .. labi mana pc un pievienoties citi cilvēki, kas cenšas. kam ir lasījuši pat vairākus mēnešus uz kuriem tā, šķiet, jūs varat to palaist uz pc .. bet ir dažas lietas, kas jums jādara, lai sākotnējā mac osx instalēt failus un tas ir tas kļūst ABIT ar mēģinot apturēt juridiskās .. im darot purly par fun.all im mērķis arī ir panākt, lai to ielādēt un parādīt desktop un varētu būt aptuveni klikšķi os. (nav interasted internetā / skaņas vai programmām. augšu tagad man nav ar slodzes palīdzību no forumiem esmu kļūst there.its gadījumā mēģiniet, mēģiniet, mēģiniet vēlreiz un daži veiksmiesmu mācību slodze ir pārāk neesmu vismodernāko lietotāja apkārt bet esmu atrast to pritty stratē priekšu pie minite.
Nez, ko tas doo Apple, ja kādu dienu tas ir savienojams ar visiem pc būvē?
ābolu paradis atļaut, ka juridiski un lāsts (tas būtu muļķīgi) tie nonāks kā microsoft. (tikai OS disks Es domāju, ka tie ir creat uz pc os, jo no tā, ko im uzzināt to paradis ilgi pirms to darīt anyway.year to paradis būt likumīga, bet pateikt, ka miljoniem cilvēku, kas dont aprūpes lol

Old Jūnijs 17, 2009, 06:07
Loceklis

izbraukšana youtube, man šķiet atcerēties skatoties video ir par to, kā to darīt, kamēr atpakaļ. tā kaut ko darīt ar format cieto disku tiesības es uzskatu!
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.