rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Mac OSX na AMD Pc

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2009, 06:55
Grupa dawcy

Default Mac OSX na AMD Pc

Pierwszy ov wszystkich (moderatora, czy mogę rozmawiać na ten temat tutaj? przed rozpoczęciem)

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 16 czerwca 2009, 07:10
Administrator Group

Jeśli posiadasz oprogramowanie, prawnie, tzn.; nie następnie pobrać to ok ze mną.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 czerwca 2009, 07:58
Grupa dawcy

Jestem przy użyciu dysku instalacyjnego mam kiedy zmodernizowane My Mac (i dont go używać, ponieważ nie więcej i cant stand Mac Interface) mimo to wydaje się obciążenia osób próbuje go uruchomić na komputerze. Myślę, że to świetny pomysł, jak gdybym miał podgląd Mac OS i nie będzie strat £ 1000 mac na laptopie .. I tak postanowiła il wykorzystać i spróbować i dostać ono będzie na komputerze .. i mój komputer i dołącz do innych osób, które próbuje. po czytaniu na miesiąc w tej sprawie wydaje się to możemy go uruchomić na komputerze .. ale jest kilka rzeczy, które trzeba zrobić do pierwotnego Mac OSX zainstalować pliki i to były to stać abit z próbuje pobyt prawnej .. im tego purly dla fun.all im zbyt celem jest uzyskanie go uruchomić i pokazać na pulpicie i móc mieć kliknięcie w okolice os. (nie interasted w Internecie / dźwięku lub programów. górę do chwili obecnej i nie z ładunków pomocy z forum i am getting there.its przypadku próby, próby, spróbuj ponownie i nieco szczęściaJestem nauki ładunków nie jestem zbyt najbardziej zaawansowanych użytkowników wokół ale jestem znalezienie go pritty strategii przekazania na minite.
I zastanawiam się co to doo do jabłek, jeśli jeden dzień ten był zgodny z PC opiera?
jabłko wont pozwala legalnie na przekleństwo (to byłoby głupie), które kończy się podobnie jak Microsoft. (tylko OS dysku Myślę, że powinny one creat jeden OS na PC, ponieważ od tego, co im znalezienie się to przyzwyczajenie się na długo przed jej anyway.year zrobić to wont be prawnych, ale powiem, że dla milionów ludzi, że dont care lol

Old 17 czerwca 2009, 06:07
Członek grupy

check out youtube, i wydaje się, aby pamiętać, oglądanie wideo na tym temat jak to zrobić jakiś czas z powrotem. jej coś zrobić z formatowaniem dysku twardym prawo wierzę!
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.