Jestem przy użyciu dysku instalacyjnego mam kiedy zmodernizowane My Mac (i dont go używać, ponieważ nie więcej i cant stand Mac Interface) mimo to wydaje się obciążenia osób próbuje go uruchomić na komputerze. Myślę, że to świetny pomysł, jak gdybym miał podgląd Mac OS i nie będzie strat £ 1000

mac na laptopie .. I tak postanowiła il wykorzystać i spróbować i dostać ono będzie na komputerze .. i mój komputer i dołącz do innych osób, które próbuje. po czytaniu na miesiąc w tej sprawie wydaje się to możemy go uruchomić na komputerze .. ale jest kilka rzeczy, które trzeba zrobić do pierwotnego Mac OSX zainstalować pliki i to były to stać abit

z próbuje pobyt prawnej .. im tego purly dla fun.all im zbyt celem jest uzyskanie go uruchomić i pokazać na pulpicie i móc mieć kliknięcie w okolice os. (nie interasted w Internecie / dźwięku lub programów. górę do chwili obecnej i nie

z ładunków pomocy z forum i am getting there.its przypadku próby, próby, spróbuj ponownie i nieco szczęścia

Jestem nauki ładunków nie jestem zbyt najbardziej zaawansowanych użytkowników wokół ale jestem znalezienie go pritty strategii przekazania na minite.
I zastanawiam się co to doo do jabłek, jeśli jeden dzień ten był zgodny z PC opiera?
jabłko wont pozwala legalnie na przekleństwo (to byłoby głupie), które kończy się podobnie jak Microsoft. (tylko OS dysku

Myślę, że powinny one creat jeden OS na PC, ponieważ od tego, co im znalezienie się to przyzwyczajenie się na długo przed jej anyway.year zrobić to wont be prawnych, ale powiem, że dla milionów ludzi, że dont care lol