mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Mac OSX pe AMD Pc

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2009, 06:55
Grupul de donator

Default Mac OSX pe AMD Pc

prima ov toate (moderatori, pot sa vorbesc despre asta pe aici? i înainte de a începe)

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 16 iunie 2009, 07:10
Administrator Group

Dacă software-ul propriu, legal, şi anume, nu se descarcă atunci este în regulă cu mine.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 16 iunie 2009, 07:58
Grupul de donator

AM utilizând discul de instalare am primit când am actualizat meu mac (i dont folosi mai mult pentru că nu i cant stand de mac interfaţă), oricum se pare că există o gramada de oameni care încearcă să-l pentru a rula pe un PC. Cred că aceasta este o idee excelenta, ca şi când am avut o previzualizare a Mac OS i nu ar fi pierdut de £ 1000 pe un laptop Mac .. Asa ca am decis sa fac bună utilizare a acesteia şi să încerce şi să-l duci pe un PC .. bine PC-ul meu şi de a se alătura la alte persoane care încearcă să. care a fost citit de luni de zile până pe tema aceasta pare a putea sa-l aduc pentru a rula pe un PC .. dar există unele lucruri pe care trebuie să faceţi pentru a original Mac OSX instala fişierele şi aceasta este a fost el deveni abit cu încercarea de a sta juridice .. im faci asta purly pentru fun.all im cu scopul de prea devine din ce în ce-l pentru a boot-şi arăta un desktop şi să poată avea în jur de un clic în os. (nu interasted în internet / sau programe de sunet. până acum i-au eşuat cu sarcini de ajutor de la forum-uri sunt obtinerea there.its un caz de încercaţi, încercaţi, să încercaţi din nou şi de puţin norocsunt sarcini de învăţare, nu prea sunt cele mai avansate de utilizator jurul dar am găsi pritty strategii transmite la minite.
Mă întreb de ce acest lucru ar doo la Apple o zi, dacă acest lucru a fost compatibil cu toate PC construieşte?
Apple obiceiul care permite legal de blestem (care ar fi o prostie) le-ar ajunge ca Microsoft. (doar un sistem de operare pe disc Cred că ar trebui creat un sistem de operare pentru PC-ul, pentru că din ceea ce im afla ea obiceiul să fie cu mult timp înainte sa făcut anyway.year este obiceiul să fie legală, dar spune că pentru a milioane de oameni care dont grijă lol

Old 17 iunie 2009, 06:07
Grupul de stat

a verifica afară youtube, i se pare că amintesc uitam un video de pe acolo despre cum se face un timp înapoi. ei ceva de-a face cu formatarea hard-disk dreapta cred!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.