som pomocou inštalačného disku i keď mám aj upgradovať môj mac (i dont využiť viac, pretože i cant stand MAC rozhranie) v každom prípade sa zdá, že je zaťaženie ľudí, ktorí sa snažia dostať na spustenie v počítači. Myslím, že to je výborný nápad, že by som mal náhľad Mac OS i nebude premárneného 1000 libier

na mac laptop .. Tak som sa rozhodol to napraviť použitia a skúste si ju na PC .. aj môj počítač a pripojiť sa k ostatným ľuďom, že sa snaží. bolo čítanie až po niekoľko mesiacov na túto tému sa zdá, že sa môžete dostať to spustiť na počítači .. ale je niekoľko vecí, ktoré potrebujete k tomu, aby pôvodný Mac OSX inštalovať súbory a je to, keby štát abit

sa snaží zostať právne .. im robíš purly pre fun.all im ktorej cieľom je získať moc ju zaviesť a zobraziť plochu a mať kliknutie približne v os. (ne interasted na internete / zvuku alebo programy. hore Doteraz som zlyhala

s nákladom pomoci z fór som dostať there.its prípade skúsiť, skúsiť, skúste to znova a niektoré šťastie

am učenia zaťaženie príliš nejsem najviac pokročilý používateľ, ale asi som to nájsť Pritt strate postúpil na minime.
Zajímalo by mě, co by to doo to jablko ak jeden deň to bolo kompatibilné so všetkými PC stavia?
jablko zvyknutý, že umožňujú legálne z prokletí (že by bolo hlúpe) by skončiť ako Microsoft. (len OS disk

Myslím si, že by vytvoril jeden os pre PC, pretože z toho, čo im zistiť, je zvyknutý byť dlho pred tým, ako urobil anyway.year je zvyknutý byť legálne, ale povedať, že pre milióny ľudí, aby dont starostlivosti lol