ам помоћу инсталационог диска сам добио кад сам ажурирани моја мац (и не користите га више не јер сам цант станд МАЦ интерфејс) Аныуаы Чини се да постоји оптерећење људи покушавају да га покренути на ПЦ-а. Мислим да је то изврсна идеја, као да сам имала преглед Мац ОС не бих од истрошен £ 1000

на мац лаптоп .. па сам одлучила ил искористите га и пробати и добити иде на пц .. али мој пц и придружите се другим људима који се покушавају. што је за читање месеца на тему, изгледа, можете га добити то за трчање на пц .. али има неких ствари које морате учинити до изворне датотеке инсталирате Мац ОСКС и то је било то постало абит

с покушавају остати правни .. им то пурлы за фун.алл им превише тежио је узимајући то за чизма и приказ радне површине и бити у могућности да имају око кликните у ОС. (није интерастед у интернет / звук или програма. уп до сада сам успела

с хрпе помоћи из форуме Ја сам узимајући тхере.итс случају пробајте, пробајте, пробајте опет и неке среће

ам леарнинг оптерећења превише сам не најнапреднијих корисника око али сам то финдинг притты страте напред на мините.
И питам се шта би то доо за јабуку ако један дан то је компатибилан са свим ком гради?
аппле навика допустити да законски и проклетство (који би био глуп) да ће завршити попут Мицрософт. (само ОС диск

мислим да они требају једног ос креиран за ПЦ, јер од оног, што им је проналажење навика бити много пре испуњавања својих навика аныуаы.ыеар то бити правна, али рећи да је на милионе људи који донт царе лол