az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Mac OSX AMD PC'de

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2009, 06:55
Bağış Grubu

Default Mac OSX AMD PC'de

İlk ov tüm (moderatörleriyle, i hakkında burada konuşabilirsiniz? ben başlamadan önce)

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.34GHZ overclock! Athlon64 3000 +
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1,50 gig ddr
Grafik Kartı (ler):
256mb pci G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster HD 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
diy soğutucu hava soğutmalı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50Mbps
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Penceresinin 7 Ultimate
Old 16 Haziran 2009, 07:10
Yönetici Grubu

Eğer, yasal olarak, yani yazılım kendi; sonra benimle's ok indirilmez.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 Haziran 2009, 07:58
Bağış Grubu

Yükleme diski ben kullanıyorum çünkü i cant MAC arayüzü durmak ne zaman i (i dont kullanın artık benim yağmurluk yükselttiyseniz) yine de, yani bir bilgisayar üzerinde çalışan bu almaya çalışırken bir yük olduğu gibi var. Bu harika bir fikir olarak eğer Mac OS i bir önizleme vardı £ 1000 boşa değil edeceğini düşünüyorum Mac dizüstü .. üzerinde Ben de bunu iyi kullanmak kararı ve denemek ve devam alıyorum .. benim PC ve çalıştığınız diğer insanlar katılın. yaşıyorsanız ay konu size bir adet .. çalışmak üzere alabilirsiniz görünüyor ama kadar okuma olarak size orijinal Mac OSX için ne dosya yüklemeniz gerekir ve bu Abit olmak vardı bazı şeylerin olduğunu yasal .. kalmaya çalışan fun.all Sohbet çok önyükleme için başladı ve bir masaüstü göstermek ve OS yaklaşık bir tıklama için. (İnternet interasted değil / ses veya programları edebilmek amaçlayan bu purly yaparken Sohbet. yukarı şimdi i başarısız olmuş Forum I büyük yardım yükleri ile alıyorum deneyin bir durumda, deneyin, tekrar ve şansını denemek there.itsama çok çevresinde en gelişmiş kullanıcı değilim öğrenme yükler am minite at pritty strate öne bulma duyuyorum.
Bu elma Bu tüm PC uyumlu olduğunu eğer bir gün ne doo # oluşturur merak ediyorum?
elma alışkanlık bu lanet yasal ve (bu saçma olurdu) de Microsoft. (sadece bir işletim sistemi diski gibi sonu da izin Ben çünkü ne dışarı olsun alışkanlık bulmak Sohbet gelen bilgisayar için bir işletim sistemi oluşturma gerektiğini düşünüyorum daha önce onun yapılması bunu alışkanlık anyway.year yasal ama söyle insan için milyonlarca o dont bakım lol

Old 17 Haziran 2009, 06:07
Üye Grubu

YouTube kontrol için, üzerinde nasıl bir süre önce bunu yapmak için bir video izlerken hatırlıyorum görünüyor. inanıyor ve bir sabit sürücü sağ ben formatlama ile ilgili!
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından