менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Mac OSX на AMD Pc

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 06:55
Донор групи

Default Mac OSX на AMD Pc

перший О.В. всіх (модератори, я можу говорити про це тут? Перед початком я)

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 16 червня 2009, 07:10
Адміністратор групи

Якщо у вас є програмне забезпечення, на законних підставах, тобто, не завантажили то це нормально зі мною.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 червня 2009, 07:58
Донор групи

м. допомогою установочного диска я отримав, коли я модернізував свій Mac (I Dont використовувати його не більше, тому що я нахиляє стояти Mac інтерфейс) все одно здається, немає навантаження людей, які намагаються змусити його працювати на комп'ютері. Я думаю, що це чудова ідея, як ніби я превью Mac OS я б не даремно £ 1000 на ноутбуці Mac .. тому я вирішив зробити добру IL використовувати його і спробувати отримати це відбувається на ПК .. Ну мій ПК і приєднатися до інших людей, які намагаються. Отримавши читанні протягом декількох місяців з цього питання здається ви можете змусити його працювати на комп'ютері .., але є деякі речі, які потрібно зробити, щоб спочатку Mac OSX настановні файли, і це було його стали ABIT у спробі залишитися правовими .. Я роблю це purly для fun.all направлений їм теж отримати його для завантаження і показати робочий стіл і мати можливість натисніть навколо в ОС. (не interasted в Інтернет / звук або програм. вгору Досі я не вдалося з вантажами допомоги від форумів я отримую there.its випадку спробуйте, спробуйте, спробуйте ще раз, і трохи удачівчуся навантажень теж не є самим просунутим користувачем навколо, але знаходжу це Pritty страте вперед на хвилину.
Цікаво, що це буде Doo до Apple, якщо в один прекрасний день це було сумісне з усіма версіями PC?
Apple звичай дозволити, що юридично прокляття (що було б нерозумно) опиняться в кінці кінців, як Microsoft. (Тільки диск ОС Я думаю, вони повинні Creat ОС для ПК, оскільки від того, що їм з'ясувати це звичай бути задовго до його зробили anyway.year це звичай бути законними, але сказати, що для мільйонів людей, Dont LOL догляд

Old 17 червня 2009, 06:07
Член групи

Від'їзд YouTube, наскільки я пам'ятаю перегляду відео, там про те, як це зробити якийсь час назад. своє щось зробити з форматуванням жорсткого диска і права вірити!
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.