м. допомогою установочного диска я отримав, коли я модернізував свій Mac (I Dont використовувати його не більше, тому що я нахиляє стояти Mac інтерфейс) все одно здається, немає навантаження людей, які намагаються змусити його працювати на комп'ютері. Я думаю, що це чудова ідея, як ніби я превью Mac OS я б не даремно £ 1000

на ноутбуці Mac .. тому я вирішив зробити добру IL використовувати його і спробувати отримати це відбувається на ПК .. Ну мій ПК і приєднатися до інших людей, які намагаються. Отримавши читанні протягом декількох місяців з цього питання здається ви можете змусити його працювати на комп'ютері .., але є деякі речі, які потрібно зробити, щоб спочатку Mac OSX настановні файли, і це було його стали ABIT

у спробі залишитися правовими .. Я роблю це purly для fun.all направлений їм теж отримати його для завантаження і показати робочий стіл і мати можливість натисніть навколо в ОС. (не interasted в Інтернет / звук або програм. вгору Досі я не вдалося

з вантажами допомоги від форумів я отримую there.its випадку спробуйте, спробуйте, спробуйте ще раз, і трохи удачі

вчуся навантажень теж не є самим просунутим користувачем навколо, але знаходжу це Pritty страте вперед на хвилину.
Цікаво, що це буде Doo до Apple, якщо в один прекрасний день це було сумісне з усіма версіями PC?
Apple звичай дозволити, що юридично прокляття (що було б нерозумно) опиняться в кінці кінців, як Microsoft. (Тільки диск ОС

Я думаю, вони повинні Creat ОС для ПК, оскільки від того, що їм з'ясувати це звичай бути задовго до його зробили anyway.year це звичай бути законними, але сказати, що для мільйонів людей, Dont LOL догляд