![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γι 'αυτό έχει πολύ ωραία γλυκά που εργάζονται έξω από το κουτί.
Μόνο πράγμα είναι ψηφίσματα οθόνη μου φαίνεται λίγο μεγάλη και ασαφής. Έλεγχος drakx11 το ψήφισμα είναι ωραία που μαζί με τις άλλες ρυθμίσεις, νόμιζα ότι μπορεί να είναι οι οδηγοί αλλά όταν ανοίγω το υλικό σε όλα τα κιβώτια KDE popped μέχρι λέγοντας nvidia οδηγός ενημέρωση, τότε ενημερώνονται αυτόματα. Κάθε ιδέες σας παρακαλώ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εκ νέου εγκατάσταση της nvidia οδηγός και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις κεφαλίδες πυρήνα για την nvidia xorg
| |||
| |||
| Ναι, αλλά πώς, είμαι νέος σε αυτό. Δεν μπορώ να δω ούτως ή άλλως για να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης και αυτό είναι ένα πυρήνα header; |
|
| |||
| |||
| δικαίωμα, mandiva έχει yast doesn't it? θα πρέπει να δείτε ένα πακέτο διαχειριστής σε αυτό. αναζήτηση nvidia και έλεγχο έχετε τις τελευταίες εκδόσεις των οδηγών και τον πυρήνα των κεφαλίδων. εγκαταστήσετε ξανά από εκεί. infact, θα πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα nvidia στο μενού σας εφαρμογές. βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εκεί που |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών Πρόβλημα | theboz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 24 Νοεμβρίου 2009 08:14 |
| Δωρεάν East-Tec Backup 2009 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 20 Ιουλ 2009 16:45 |
| Πρόβλημα κάρτας γραφικών | jshield1988 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 1η Ιανουαρίου 2009 19:09 |
| Πρόβλημα με κάρτα γραφικών μου - CCC.exe | dfr200764 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 13 | 17 Ιαν 2008 13:03 |
| Κάρτα γραφικών πρόβλημα FAN | Cryphyx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 16:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |