![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako sam ove radne slatki ljepušan velik dio van okvira.
Jedino što mi je rezolucija ekrana izgledaju pomalo veliki i mlohavi. Provjera drakx11 razlučivost postavljen je u redu, uz ostale postavke, pomislio je svibanj biti driveri ali našto JA otvoren hardver na KDE sve te kutije popped up rekavši nvidia driver update, tada se automatski ažurira. Bilo koji ideja molim. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| re-instalirati nvidia driver i provjerite imate li kernel headere za nvidia xorg
| |||
| |||
| Da, ali kako, ja sam novi u tome. Ja ne mogu vidjeti bilo kako instalirati upravljački program, a što je kernel header? |
|
| |||
| |||
| pravo, mandiva ima yast se to? Trebali biste vidjeti package manager u tome. traži nvidia i provjeriti imate li najnovije verzije upravljačkih programa i kernel headere. re-instalirati ih od tamo. infact, tu treba biti nvidia programa u svojem Apps izbornik. provjerite da li je sve tamo postaviti pravo |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Grafička kartica problem | theboz | Graphics Cards & Monitors | 6 | 24 studeni 2009 08:14 |
| Free Istok-TEC Backup 2009 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 0 | 20. srpnja 2009 16:45 |
| Problem s grafičkom karticom | jshield1988 | General Hardware Chat | 3 | 1. siječanj 2009 19:09 |
| Problem s moje grafičke kartice - CCC.exe | dfr200764 | Graphics Cards & Monitors | 13 | 17 siječanj 2008 13:03 |
| Grafičkom karticom Fan problem | Cryphyx | Graphics Cards & Monitors | 2 | 1. rujan 2007 16:35 |
| Thread Tools | |
| |