![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval van ez a munka nagyon sok édes ki a dobozból.
Csak az én képernyőfelbontás tűnik egy kicsit nagy és zavaros. Checking drakx11 a felbontás beállítása bírság mellett az egyéb beállításokat, úgy vélte, ez lehet a járművezetők, de amikor én nyílt hardver KDE mindezen dobozok bukkant fel mondván nvidia driver frissítést, akkor automatikusan frissül. Any ideas please. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| telepítse újra az nvidia driver, és győződjön meg arról, hogy a kernel headers az nvidia xorg
| |||
| |||
| Igen, de hogy én vagyok az új e. Én nem látom egyébként, hogy telepítsen egy meghajtót, és mi a kernel header? |
|
| |||
| |||
| Rendben, mandiva a YaST doesnt ez? Látni fogja, hogy a csomagkezelőben. Keresés nvidia, és ellenőrizze, ha a legújabb változatát a járművezetők és a kernel headers. újra telepíteni őket onnan. infact szükség van egy nVidia program a apps menüben. Győződjön meg róla, hogy mindent meg ott |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az új grafikus kártya probléma | theboz | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | November 24, 2009 08:14 |
| Ingyenes kelet-Tec Backup 2009 | evilfantasy | General Chat szoftver | 0 | 20. július 2009 16:45 |
| A grafikus kártya | jshield1988 | Általános fémáru Chat | 3 | 1. január 2009 19:09 |
| A probléma az én grafikus kártya - CCC.exe | dfr200764 | Grafikus kártyák és monitorok | 13 | 17. január 2008 13:03 |
| Grafikus kártya FAN probléma | Cryphyx | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 1. Szeptember 2007 16:35 |
| Téma eszközök | |
| |