![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi turiu šio darbo Sweet Pretty much out of the box.
Vienintelis dalykas mano ekrano rezoliucijos, atrodo, šiek tiek didelis ir neaiškus. Tikrinimas drakx11 rezoliucija yra nustatyta bauda kartu su kitų nustatymų, maniau, kad gali būti vairuotojų, bet kai aš atidarau aparatūros KDE visus šiuos langelius popped up sakydamas nvidia tvarkyklės naujinimą, tada jos automatiškai. Any ideas please. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| naujo įdiegti nvidia tvarkyklės ir įsitikinkite, kad turite branduolys antraštes NVIDIA xorg
| |||
| |||
| Taip, bet kaip, aš naujokas šiame. Nematau vistiek įdiegti tvarkyklę ir kas yra branduolys antraštę? |
|
| |||
| |||
| teisę mandiva turi YaST doesnt tai? turėtumėte pamatyti vadybininkas paketų šioje. Paieška NVIDIA ir patikrinkite, ar turite naujausią versiją tvarkykles ir branduolio headers. naujo įdiekite juos iš ten. Iš tiesų, reikėtų NVIDIA programa meniu Apps. įsitikinti, ar viskas yra nurodyta teisė yra |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę Problema | theboz | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Lapkritis 24, 2009 08:14 |
| Laisvas East-Tec Backup 2.009 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 20 liepa 2009 16:45 |
| Grafika kortele problema | jshield1988 | General Hardware Chat | 3 | 1 sausis 2009 19:09 |
| Problema su mano video korta - CCC.exe | dfr200764 | Graphics Cards & Monitoriai | 13 | 17 sausis 2008 13:03 |
| Grafika kortelė FAN problema | Cryphyx | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 1 rugsėjis 2007 16:35 |
| Temos įrankiai | |
| |