![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som sa tento pracovný sladké dosť ďaleko von z boxu.
Jediná vec je moje rozlíšenie obrazovky zdá trochu veľká a fuzzy. Kontrola drakx11 uznesenia je stanovená pokuta spolu s ďalšie nastavenia, sa domnievali, že môžu byť vodičom, ale keď som otvorený hardvér v KDE všetky tieto boxy bouchnutý hore hovorí nvidia ovládače aktualizovať, potom sa aktualizujú automaticky. Akékoľvek nápady, prosím. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| re-inštaláciu nvidia ovládače a uistite sa, že máte jadro hlavičke pre nvidia xorg
| |||
| |||
| No jo, ale tak, som na túto novú. Nevidím přesto nainštalovať ovládač a čo je jadrom hlavičku? |
|
| |||
| |||
| Právo, mandiva má YaST doesnt to? mali by ste vidieť, že v balíčku manažér. vyhľadávanie nvidia a skontrolujte, máte najnovšiu verziu ovládačov a jadro hlavičky. re-inštalovať odtamtud. infact, tam by mala byť nvidia program vo vašom apps menu. uistite sa, že všetko je nastavené tam |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta Problem | theboz | Graphics Cards & Monitory | 6 | 24.novembra 2009 08:14 |
| Voľný East-Tec Zálohovanie 2009 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 0 | 20. júla 2009 16:45 |
| Grafické karty Problem | jshield1988 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 1. januára 2009 19:09 |
| Problém s mojou grafickou kartou - CCC.exe | dfr200764 | Graphics Cards & Monitory | 13 | 17. januára 2008 13:03 |
| Grafickou kartou problém FAN | Cryphyx | Graphics Cards & Monitory | 2 | 1. September 2007 16:35 |
| Thread Tools | |
| |