![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако сам ове радне слатки згодан велик део ван оквира.
Једино што ми је резолуција екрана изгледају помало велики и млохави. Провјера драккс11 резолуција постављен је у реду, уз остале поставке, помислио је мај бити дривер ипак нашто ЈА отворен хардвер на КДЕ све те кутије поппед уп рекавши НВИДИА дривер упдате, тада се аутоматски ажурира. Било који идеја молим. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ре-инсталирати НВИДИА дривер и проверите имате ли кернел хеадер за НВИДИА ксорг
| |||
| |||
| Да, али како, ја сам нови у томе. Ја не могу да видим било како да инсталирате управљачки програм, а што је кернел хеадер? |
|
| |||
| |||
| право, мандива има ыаст се то? Требало би да видите пацкаге манагер у томе. тражи НВИДИА и проверите да ли имате најновије верзије управљачких програма и кернел хеадер. ре-инсталирате их од тамо. инфацт, ту треба бити НВИДИА програма у свом Аппс мени. проверите да ли је све тамо поставити право |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова графичка картица проблем | тхебоз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 24. новембар 2009 08:14 |
| Фрее Исток-ТЕЦ Бацкуп 2009 | евилфантасы | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 20. јула 2009 16:45 |
| Проблем са графичком картицом | јсхиелд1988 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 1 јануар 2009 19:09 |
| Проблем са моје графичке картице - ЦЦЦ.ексе | дфр200764 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 13 | 17 јануар 2008 13:03 |
| Графичком картицом Фан проблем | Црыпхыкс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 1 септембар 2007 16:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |