![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так що я цього робочого солодких майже з коробки.
Єдине, що мене дозвіл екрана здається трохи більшим і нечіткими. Перевірка drakx11 резолюції встановлено штраф разом з іншими елементами, думала вона може бути водії, але коли я відкриваю та комплектуючі в KDE всі ці коробки вискочив кажучи оновлення драйверів NVIDIA, то вони оновлюються автоматично. Будь-які ідеї, будь ласка. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| переустановіть драйвера NVIDIA і переконайтеся, що заголовки ядра для NVIDIA Xorg
| |||
| |||
| Так, але як я новачок в цьому. Я не бачу в будь-якому випадку для встановлення драйверів і що таке ядро заголовку? |
|
| |||
| |||
| Право, mandiva має YaST doesn't це? Ви повинні побачити менеджер пакетів в цьому. Пошук NVIDIA і перевірити у вас останні версії драйверів і заголовків ядра. повторно встановити їх звідти. Infact, не повинно бути NVIDIA програму в меню додатків. Переконайтеся, що всі встановлено тут |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта проблема | theboz | Графічні карти & Монітори | 6 | 24 листопада 2009 08:14 |
| Безкоштовні East-Tec Backup 2009 | evilfantasy | General Software чат | 0 | 20 липня 2009 16:45 |
| Відеокарта проблеми | jshield1988 | Генеральний обладнання чат | 3 | 1 січня 2009 19:09 |
| Проблеми з відеокартою - CCC.exe | dfr200764 | Графічні карти & Монітори | 13 | 17 січня 2008 13:03 |
| Відеокарта FAN проблема | Cryphyx | Графічні карти & Монітори | 2 | 1 вересня 2007 16:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |