![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Microsoft е да предложи на тежкотоварни отстъпки за цената на Windows XP до евтин лаптоп производителите, тъй като тя има за цел да видите почти заплахата от Linux в бюджета пазар. Ultra ниско-бюджетни преносими компютри като EEE PC традиционно доставена с Линукс дистрибуции, в опит да поддържа капака на разходите. Въпреки това, през последните месеци Microsoft активизира усилията си за Windows, използвани за тези машини, ярко се занимава с EEE PC производител Asus и OLPC проекта. Сега компанията е готова да предложи всички евтин лаптоп производителите отстъпка за Windows XP Home лиценз. "Майкрософт" ще таксува производители на персонални компютри 26 $ (£ 13) да имат Windows XP Home предварително по-ниска цена машини, продавани в emergingmarkets и 32 $ (£ 16) за тези, продавани в развитите пазари, според документите, наблюдавани от американското списание, PC World. И производители биха могли да получите толкова, колкото $ 10 повече от тези цени ако те отговарят на изискванията за "Майкрософт" за развитие на пазара схемата, потенциално намаляване на цената на лиценз за XP само с няколко килограма. Пълен статия тук.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех, че цялата продажна точка на ЕЕО PC беше на размера, а не разходи.
| |||
| |||
| Мисля, че "Майкрософт" халс е да отида на хората да купуват Windoze, защото те знаят, че вече. По този начин продажбите на Linux версии ще пострада. (Сподавям него, преди да я превръща в лавина, да се смесват метафори!) Съгласен съм, ако те могат да получат XP за да ползвате тази спецификационен тогава защо те са принудени останалите от нас да надстроите до суперкалкулатори?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз няма да се изненадате да видите "Микро Vista", изписано в магазин близо до вас в най-скоро
| |||
| |||
| Цитат:
По дяволите, ми Toshiba TV работи на Линукс, защо не Vista за телевизори прекалено? Да забавим целия свят долу! ![]() ![]() ![]() Vista за часовници? Ummmm ....
|
| |||
| |||
| Аз мислех, че Microsoft woz се опитват да убият почти Win XP все пак? и аз предполагам, че би предпочел да популяризират своите стари, а не на тяхната чисто нова скъпо, вместо да позволи на Linux да спечелим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не бих се купи XP EEE. Мисля, че Linux distro е добра за този вид употреба. Бързо зареждане, няма вирус проблеми, просто. Но много хора все още искате XP, за една или друга причина. Аз не мисля, че ще убие Linux пазара все още. А те са и снимките си в крак, като кажа, че всеки лаптоп работи XP като EEE не е разрешено да имат голям екран от 10 инча и тя не може да бъде touchscreen. Твърдият диск също трябва да бъде по-малък от 80GB.
|
| |||
| |||
| Аха ..... и не повече от концерта на Рам и трябва да стои на един крак и буча Дикси |
|
| |||
| |||
| Това наистина е странно! Почти искал да се отърве от 10% данък, а след това скача през обръчите да произвежда резултат, еквивалентни на ... 10% данък. Те се отървете от XP и след това казват, добре, може да има, но ние сме наистина искрено се отърве от нея, тя е само, че за определен клас машини ние не сме! Всеки знае какво е малък отпечатък XP е!
|
| |||
| |||
| Ами, аз определено се промени решението си по този въпрос. Моят EEE дойдоха с по подразбиране Xandros Linux, което ми хареса да се започне с. Но открих, че наистина не е костюм ме много добре. Тя е твърде проста в опростен режим и той е просто твърде много усилия се опитват да използват прости Linux в напреднал начин. Намерих Xandros (по подразбиране ОС) да бъдат много бавно изпълнение мъдър, което беше странно, както Linux обикновено тече много по-бързо от XP. Аз си спомни колко досадно да намеря OpenOffice. Всъщност, трябваше ли да го използват, но тогава на правописа Check напълно умря и аз не е начин да си позволява това кратко на пълен формат. Също така е необходимо. Docx подкрепа като това е, което училище и не съм искал да се налага да конвертирате всичко. DOC В подкрепа на мрежа е гащите. Аз не знам какво Asus стори това, но той е бил не работи добре и аз бях винаги се опитват да я застреляш неприятности. Други, като че ли имате този проблем, както добре. И така, аз реших, че ще се опитам да инсталирате Ubuntu. Дадоха въз че 5 минути след Имам го от там, защото не са водачи за безжична карта, която го прави ефективно безполезен. И тъй, аз реших, че ще отида с XP. След като за един ден се опитвам да го инсталирате от USB-накрая аз имам го там и сега съм много щастлив с нея. ![]() Той ботуши наистина бързо (благодарение на nLite), е много стабилна и бърза, и интегрира с останалите си мрежа по-добре. Като цяло, да намеря EEE много по-полезни с XP. Аз ще оставя да текат Linux сървъри
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Има ли Linux Distro Това преподава Можете Linux | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23rd Апр 2009 13:26 |
| Мога taskkill команда убие мрежа програма? | KolorBlind | Windows операционни системи | 1 | 8 януари 2009 19:45 |
| Стари PC Уил не Обувка - Много Blue екрани го убие | actionlover | Windows операционни системи | 41 | 30 ноември, 2008 година 12:50 |
| Помощ за Linux | Aners92 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 30 януари 2008 год. 03:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |