menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Microsoft se snaží vyvraždit Linux EEE PC

Reply

Thread Nástroje
Old 14. května 2008, 03:09
Dárce Skupina

Default Microsoft se snaží vyvraždit Linux EEE PC

Společnost Microsoft nabízí velké slevy na cenu Windows XP s nízkými náklady-laptop tvůrci, jak se snaží vidět mimo nebezpečí Linux v rozpočtu na trhu. Ultra-nízký rozpočet, jako jsou notebooky Eee PC tradičně dodávané s distribucí Linuxu ve snaze udržet na uzdě náklady.

Nicméně, v posledních měsících Microsoft zvýšila své úsilí, aby systém Windows používá pro tyto stroje, stávkující se zabývá tvůrce Asus Eee PC a OLPC projektu.

Dnes je společnost připravena nabídnout všem nízké náklady-laptop tvůrci slevu na Windows XP Home licence. Microsoft bude účtovat výrobci PC $ 26 (£ 13) pro systém Windows XP Home předpětím na nízké náklady-stroje prodané v emergingmarkets a $ 32 (£ 16) pro ty, které jsou prodávány v rozvinutých trzích, v souladu s dokumenty, z pohledu amerického časopisu PC World. A výrobci mohli získat co nejvíce 10 dolarů víc těch cen pokud jsou způsobilé pro Microsoft na trhu, vývoj systému, který by mohl snížit cenu na XP licenci jen pár kilo.

Celý článek tady.

Old 14. května 2008, 03:17
Administrátor Skupina

Myslel jsem, že celý prodejní místa, kde s ním byl EEE PC je to velikost, nikoliv cenu.

A pokud tvůrci začátku snížení velikosti stroje na více EEE norem pak specifikace se nespustí XP tak.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. května 2008, 03:59
Dárce Skupina

Myslím, že Microsoft to nehne se dostat lidi ke koupi Windoze, protože vědí, že již. Tímto způsobem prodeje Linux verze bude trpět. (Utlumit ji před tím, než se stane lavina, míchat metafory!)

Souhlasím, pokud se může dostat XP ke spuštění ve spec že potom, proč se jim nuceni zbytek z nás, aby přešli na superpočítače?

Old 14. května 2008, 04:25
Dárce Skupina

Já bych neměl být překvapen viz "Micro Vista" objevuje v obchodě blízko vás velmi brzy

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15. května 2008, 02:51
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
Já bych neměl být překvapen viz "Micro Vista" objevuje v obchodě blízko vás velmi brzy
Poďobaný Vista pro vaše PDA a dokonce i verze pro telefony?

Heck, můj Toshiba TV běží na Linuxu, proč ne Vista televizory taky? Podívejme se na celý svět pomalu dolů!

Vista na hodinky? Ummmm ....

Old 15. května 2008, 06:56
Dárce Skupina

Myslela jsem si, že Microsoft se snaží woz vyvraždit Win XP vlastně je? Domnívám se také, že by spíše podporovat jejich starý OS, než jejich zbrusu nový drahé místo umožňující linux vyhrát.
Old 15. května 2008, 14:23
Moderátor skupiny

Nikdy bych si koupil XP Eee.

Myslím, že linuxové distribuce je ideální pro tento druh použití. Rychlé zavádením, žádný virus problémy jednoduché.

Ale mnoho lidí stále chtějí XP, z toho či onoho důvodu.

Nemyslím si, že se chystá zabít Linux trhu dosud.

A oni jsou také střelbu sebe do nohy tím, že každý notebook běží XP jako Eee není dovoleno mít obrazovky větší než 10 palců a nemůže být dotyk. Pevného disku, musí být menší než 80 GB

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 16. května 2008, 01:52
Dárce Skupina

Jo ..... a ne více než jeden koncert v Ram a musíte se stát na jedné noze a hučení Dixie
Old 16. května 2008, 08:56
Dárce Skupina

Je to opravdu podivné! Skoro jako zbavit 10% daň a pak skákání přes obruče produkovat výsledek ekvivalentní ... 10% daně. Jsou zbavit XP a pak říct, ano, můžete si to, ale jsme opravdu opravdu zbavit o to, že je to jen pro určitou třídu stroje nejsme!

Každý ví, co má malé rozměry XP!

Old 19. května 2008, 15:20
Moderátor skupiny

No, já se rozhodně změnil můj názor na toto.

Moje Eee přišel s výchozím Xandros Linux, který se mi líbilo to začíná.

Ale našel jsem to opravdu nebyl oblek mi velmi dobře. Bylo to příliš jednoduché v jednoduchém režimu, a to bylo prostě příliš mnoho úsilí snaze použít jednoduchý linux v pokročilém způsobem.

Našel jsem Xandros (výchozí OS) je velmi pomalý výkon moudrý, což bylo divné, jak Linux normálně běží mnohem rychleji než XP.

Vzpomněl jsem si, jak nepříjemný najít OpenOffice. Vlastně jsem zvykli na to, ale pak Kontrola pravopisu kompletně zemřel a já jsem neměl žádný způsob, jak znovu umožnit mu zdaleka kompletní podobě. Já také zapotřebí. Docx podporu jak to je to, co škola použití a jsem rád s konvertovat všechno. Doc

Zasíťování podpora kalhoty. Nevím, co Asus udělal, ale to nebylo dobře a byl jsem pořád snaží problémy střílet. Ostatní se zdá, že tento problém také.

Takže jsem se rozhodl bych vyzkoušet a instalovat Ubuntu. Dal, že se na 5 minut po tom, co jsem ho tam dostal, protože nejsou k dispozici žádné ovladače pro bezdrátovou kartu, která je ve skutečnosti k ničemu.

A tak jsem se rozhodl jsem šla s XP.

Asi po den se snaží dostat k instalaci do USB jsem konečně dostal na tu, a jsem velmi rád, teď s ním.

Je boty opravdu rychle (díky nLite), je velmi stabilní a rychlé, a integruje se zbytkem mé sítě lepší.

Celkově jsem najít mnohem užitečnější Eee s XP. Odejdu Linux běžící na serverech

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.