![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Společnost Microsoft nabízí velké slevy na cenu Windows XP s nízkými náklady-laptop tvůrci, jak se snaží vidět mimo nebezpečí Linux v rozpočtu na trhu. Ultra-nízký rozpočet, jako jsou notebooky Eee PC tradičně dodávané s distribucí Linuxu ve snaze udržet na uzdě náklady.
Nicméně, v posledních měsících Microsoft zvýšila své úsilí, aby systém Windows používá pro tyto stroje, stávkující se zabývá tvůrce Asus Eee PC a OLPC projektu. Dnes je společnost připravena nabídnout všem nízké náklady-laptop tvůrci slevu na Windows XP Home licence. Microsoft bude účtovat výrobci PC $ 26 (£ 13) pro systém Windows XP Home předpětím na nízké náklady-stroje prodané v emergingmarkets a $ 32 (£ 16) pro ty, které jsou prodávány v rozvinutých trzích, v souladu s dokumenty, z pohledu amerického časopisu PC World. A výrobci mohli získat co nejvíce 10 dolarů víc těch cen pokud jsou způsobilé pro Microsoft na trhu, vývoj systému, který by mohl snížit cenu na XP licenci jen pár kilo. Celý článek tady.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Myslel jsem, že celý prodejní místa, kde s ním byl EEE PC je to velikost, nikoliv cenu.
|
|||
|
|||
|
Myslím, že Microsoft to nehne se dostat lidi ke koupi Windoze, protože vědí, že již. Tímto způsobem prodeje Linux verze bude trpět. (Utlumit ji před tím, než se stane lavina, míchat metafory!)
Souhlasím, pokud se může dostat XP ke spuštění ve spec že potom, proč se jim nuceni zbytek z nás, aby přešli na superpočítače?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já bych neměl být překvapen viz "Micro Vista" objevuje v obchodě blízko vás velmi brzy
|
|||
|
|||
|
Citace:
Heck, můj Toshiba TV běží na Linuxu, proč ne Vista televizory taky? Podívejme se na celý svět pomalu dolů! ![]() ![]() ![]() Vista na hodinky? Ummmm ....
|
|||
|
|||
|
Myslela jsem si, že Microsoft se snaží woz vyvraždit Win XP vlastně je? Domnívám se také, že by spíše podporovat jejich starý OS, než jejich zbrusu nový drahé místo umožňující linux vyhrát.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nikdy bych si koupil XP Eee.
Myslím, že linuxové distribuce je ideální pro tento druh použití. Rychlé zavádením, žádný virus problémy jednoduché. Ale mnoho lidí stále chtějí XP, z toho či onoho důvodu. Nemyslím si, že se chystá zabít Linux trhu dosud. A oni jsou také střelbu sebe do nohy tím, že každý notebook běží XP jako Eee není dovoleno mít obrazovky větší než 10 palců a nemůže být dotyk. Pevného disku, musí být menší než 80 GB
|
|
|||
|
|||
|
Jo ..... a ne více než jeden koncert v Ram a musíte se stát na jedné noze a hučení Dixie
|
|
|
|||
|
|||
|
Je to opravdu podivné! Skoro jako zbavit 10% daň a pak skákání přes obruče produkovat výsledek ekvivalentní ... 10% daně. Jsou zbavit XP a pak říct, ano, můžete si to, ale jsme opravdu opravdu zbavit o to, že je to jen pro určitou třídu stroje nejsme!
Každý ví, co má malé rozměry XP!
|
|||
|
|||
|
No, já se rozhodně změnil můj názor na toto.
Moje Eee přišel s výchozím Xandros Linux, který se mi líbilo to začíná. Ale našel jsem to opravdu nebyl oblek mi velmi dobře. Bylo to příliš jednoduché v jednoduchém režimu, a to bylo prostě příliš mnoho úsilí snaze použít jednoduchý linux v pokročilém způsobem. Našel jsem Xandros (výchozí OS) je velmi pomalý výkon moudrý, což bylo divné, jak Linux normálně běží mnohem rychleji než XP. Vzpomněl jsem si, jak nepříjemný najít OpenOffice. Vlastně jsem zvykli na to, ale pak Kontrola pravopisu kompletně zemřel a já jsem neměl žádný způsob, jak znovu umožnit mu zdaleka kompletní podobě. Já také zapotřebí. Docx podporu jak to je to, co škola použití a jsem rád s konvertovat všechno. Doc Zasíťování podpora kalhoty. Nevím, co Asus udělal, ale to nebylo dobře a byl jsem pořád snaží problémy střílet. Ostatní se zdá, že tento problém také. Takže jsem se rozhodl bych vyzkoušet a instalovat Ubuntu. Dal, že se na 5 minut po tom, co jsem ho tam dostal, protože nejsou k dispozici žádné ovladače pro bezdrátovou kartu, která je ve skutečnosti k ničemu. A tak jsem se rozhodl jsem šla s XP. Asi po den se snaží dostat k instalaci do USB jsem konečně dostal na tu, a jsem velmi rád, teď s ním. ![]() Je boty opravdu rychle (díky nLite), je velmi stabilní a rychlé, a integruje se zbytkem mé sítě lepší. Celkově jsem najít mnohem užitečnější Eee s XP. Odejdu Linux běžící na serverech