![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Η Microsoft είναι να προσφέρει βαρέων εκπτώσεις επί της τιμής των Windows XP σε φορητό υπολογιστή χαμηλού κόστους ιθύνοντες, καθώς αποσκοπεί να δούμε από την απειλή του Linux στον προϋπολογισμό της αγοράς. Ultra laptops χαμηλού προϋπολογισμού, όπως το Eee PC παραδοσιακά μεταφέρονται με διανομές Linux, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ένα καπάκι για τα δικαστικά έξοδα. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες η Microsoft έχει εντείνει τις προσπάθειές της για να έχουν τα Windows που χρησιμοποιείται για τέτοιες μηχανές, εντυπωσιακή ασχολείται με Asus Eee PC maker και το έργο OLPC. Τώρα η εταιρεία είναι διατεθειμένη να προσφέρει όλα τα χαμηλού κόστους laptop ιθύνοντες μια έκπτωση για το Windows XP Home άδειας. Η Microsoft θα χρεώνει τους κατασκευαστές PC $ 26 (£ 13) να έχουν εκ των Windows XP Home σε χαμηλού κόστους μηχανήματα πωλούνται και σε emergingmarkets $ 32 (£ 16) για εκείνα που πωλούνται στις αναπτυγμένες αγορές, σύμφωνα με έγγραφα που θεωρούνται από το αμερικανικό περιοδικό, PC World. Και οι κατασκευαστές θα μπορούσαν να λάβουν όσο το $ 10 περισσότερο στα ανοικτά των εν λόγω τιμών εάν είναι επιλέξιμες για το Microsoft στην αγορά της ανάπτυξης, πιθανώς τη μείωση της τιμής του XP άδεια για να είναι μόνο μερικά κιλά. Πλήρες άρθρο εδώ.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα ότι το σύνολο του σημείου πώλησης ενός Eee PC αυτό είναι το μέγεθος, δεν κόστος.
| |||
| |||
| Νομίζω διακοπτομένης της Microsoft είναι να φέρουμε τους ανθρώπους να αγοράζουν Windoze επειδή το γνωρίζουν ήδη. Με αυτόν τον τρόπο η πώληση του Linux εκδόσεις θα υποφέρουν. (Καταπνίξει αυτό, πριν καταστεί μια χιονοστιβάδα, να αναμειγνύονται μεταφορές!) Συμφωνώ, εάν XP, για να μπορεί να τρέχει σε spec τότε ότι ο λόγος για τον οποίο έχουν αναγκαστική τους υπόλοιπους από εμάς να αναβαθμίσουν τους υπερυπολογιστές;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε "Micro Vista" που εμφανίζεται σε ένα κατάστημα κοντά σας πολύ σύντομα
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Heck, Toshiba TV μου τρέχει σε Linux, γιατί δεν Vista στις τηλεοράσεις πολύ; Ας αργή ολόκληρο τον κόσμο κάτω! ![]() ![]() ![]() Vista για τα ρολόγια; Ummmm ....
|
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι η Microsoft woz προσπαθούν να σκοτώσουμε τους κερδίσουμε xp ούτως ή άλλως; και υποθέτω ότι θα προωθήσει μάλλον os παλιά τους και όχι τους λαμπερά νέα ακριβά, αντί να επιτρέπει linux για να κερδίσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ δε θα έχουν αγοράσει τα XP Eee. Νομίζω ότι ένα σύστημα Linux distro είναι ιδανική για τέτοιου είδους χρήση. Γρήγορη εκκίνηση, κανένας ιός δεν προβλήματα, απλά. Αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν XP, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να σκοτώσει το Linux αγορά ακόμα. Και είναι επίσης πυροβολισμούς στα πόδια τους, λέγοντας ότι κάθε notebook XP λειτουργεί όπως και το Eee δεν επιτρέπεται να έχουν οθόνη μεγαλύτερη από 10 ίντσες και δεν μπορεί να είναι μια touchscreen. Το σκληρό δίσκο πρέπει να είναι μικρότερη από 80GB.
|
| |||
| |||
| Ναι ..... και δεν περιέχει περισσότερα από μια εμφάνιση της μνήμης RAM και πρέπει να σταθεί σε ένα πόδι και βουητό Dixie |
|
| |||
| |||
| Είναι πραγματικά περίεργο! Σχεδόν σαν να απαλλαγούμε από το 10% φόρο και στη συνέχεια μέσα από στεφάνες jumping να παράγει αποτέλεσμα ισοδύναμο με ... 10% των φόρων. Θα ξεφορτωθούμε XP και στη συνέχεια να πω, εντάξει, μπορείτε να έχετε, αλλά είμαστε πραγματικά πραγματικά να απαλλαγούμε από αυτό, είναι ακριβώς ότι για μια ορισμένη κατηγορία μηχανών δεν είμαστε! Ο καθένας ξέρει τι ένα μικρό ίχνος έχει XP!
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, έχω το μυαλό μου άλλαξε οριστικά για το θέμα αυτό. Eee μου ήρθε με την προεπιλογή Xandros Linux που μου άρεσε να ξεκινήσω με. Όμως, θεωρώ ότι είναι πραγματικά δεν μου ταιριάζει πολύ καλά. Θα ήταν πολύ απλό σε απλή λειτουργία και ήταν λίγο υπερβολική προσπάθεια προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το Linux απλά σε προχωρημένο τρόπο. Βρήκα Xandros (προεπιλεγμένο OS) να είναι πολύ αργή απόδοση σοφή, η οποία ήταν περίεργη ως συνήθως Linux τρέχει πολύ πιο γρήγορα από XP. Θυμήθηκα πόσο ενοχλητικό να βρω το OpenOffice. Στην πραγματικότητα, είχα έχεις χρησιμοποιούνται σε αυτό, αλλά στη συνέχεια Ορθογραφικός Έλεγχος πέθανε εντελώς και δεν είχα τον τρόπο για την αποκατάσταση της δίνουν τη δυνατότητα μιας σύντομης πλήρη μορφή. Θεωρώ επίσης απαραίτητη. Docx στήριξη, όπως είναι αυτό που χρησιμοποιούν το σχολείο και δεν μου άρεσε να έχουν τα πάντα για να μετατρέψετε. Doc Η υποστήριξη δικτύου ήταν παντελόνι. Δεν ξέρω τι έκανε για την Asus, αλλά δεν λειτουργεί καλά και ήμουν πάντα κόπο προσπαθούμε να πυροβολήσω. Άλλοι φαίνεται να έχουν αυτό το πρόβλημα επίσης. Έτσι, αποφάσισα Θα προσπαθήσουμε και να εγκαταστήσετε το Ubuntu. Έδωσε σε σχέση με το ότι 5 λεπτά μετά έχω εκεί γιατί δεν τους οδηγούς της για την ασύρματη κάρτα η οποία καθιστά ουσιαστικά άχρηστο. Μέχρι τότε, αποφάσισα Θα προχωρήσω με XP. Μετά από περίπου μια ημέρα προσπαθούν να πείσουν ότι για την εγκατάσταση από USB I τελικά πήρε την ύπαρξη και τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. ![]() Είναι πραγματικά γρήγορο μπότες (χάρη στο nLite), είναι πραγματικά σταθερό και γρήγορο, και ολοκληρώνει με το υπόλοιπο δίκτυο μου καλύτερα. Συνολικά, θεωρώ ότι το Eee πολύ πιο χρήσιμη με XP. Θα αφήσω να τρέχει Linux servers
__________________ serverguy |