![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Microsoft je teška za ponuditi popuste na cijenu sustava Windows XP u low-cost laptop makeri, kako ga se želi vidjeti off prijetnju Linux u proračunu tržištu. Ultra jeftin laptop poput eee PC su tradicionalno isporučen s Linux distribucija u pokušaju voditi poklopcem na troškove. Međutim, u posljednjih mjeseci Microsoft je poduzela napore da se koristi na Windows takvih strojeva, markantnim bavi maker Asus eee PC i OLPC projektu. Sada tvrtka spremna ponuditi svim low-cost laptop branse popust na Windows XP Home licenca. Microsoft će naplaćivati PC Proizvođači $ 26 (£ 13) imati Windows XP Home preloaded o low-cost strojeve prodaju u emergingmarkets i $ 32 (£ 16) za one koji su prodani u razvijenim tržištima, prema dokumentima koje je vidio US magazine, PC World. A proizvođači mogli dobiti onoliko koliko 10 $ više od cijene off ako su prikladne za Microsoftove razvoj tržišta shemu, potencijalno smanjenje cijena od XP licenca za samo nekoliko funti. Cijeli članak ovdje.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislio sam da je cijela prodaja točke jedan eee PC bio je veličine, a ne trošak.
| |||
| |||
| Mislim Microsofta čavao je dobiti ljude da kupuju Windoze jer su to već znali. Na taj način prodaje Linux verzije će patiti. (Ugasiti ga prije nego što postane lavina, na mješavinu metafora!) Slažem se, ako oni mogu dobiti XP koji će se prikazivati na spec. onda zašto su prisiljeni ostatak nas na nadogradnju na superračunala?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bih se iznenadio da se vidi "Micro Vista" koji se pojavljuje u dućan blizu vas vrlo brzo
| |||
| |||
| Quote:
Pakao, moj TV Toshiba radi na Linuxu, zašto ne Vista na TVs previše? Let's slow down cijeli svijet! ![]() ![]() ![]() Vista za satove? Ummmm ....
|
| |||
| |||
| Mislio sam da Microsoft pokušava ubiti woz off win xp anyway? dobro Pretpostavljam da bi radije os promovirati svoje stare, a ne njihov sjajan novi skupo umjesto dopuštajući linux osvojiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nikad ne bi kupio eee XP. Mislim Linux distro je savršen za tu vrstu korištenja. Quick booting, nijedan virus problema, jednostavno. Ali puno ljudi i dalje žele XP, za neki razlog ili drugi. Ne mislim da će ubiti Linux tržištu yet. A oni su i pucnjave u podnožju rekavši da je ijedan prijenosnik XP trčanje kao eee nije dozvoljeno da imaju veći ekran od 10 inča i to ne može biti touchscreen. Hard disk također moraju biti manje od 80GB.
|
| |||
| |||
| Yep ..... i nema više od RAM-a i čeze morate stajati na jednom nogom i Hum južne države u Americi |
|
| |||
| |||
| To je stvarno čudan! Gotovo kao i uzimajući osloboditi od 10% poreza, a zatim skakanja kroz hoops proizvesti rezultat ekvivalent ... 10% poreza. Oni su dobili osloboditi od XP i onda reći, u redu, možete ga ima, ali mi se stvarno stvarno uzimajući osloboditi od njega, to je samo da za određene klase strojeva nismo! Svatko zna što mali footprint XP ima!
|
| |||
| |||
| Pa, ja sam definitivno promijenila moje misli o tome. Moja je došla s eee default Xandros Linuxa koju sam volio za početak sa. No, otkrio sam da zapravo nije odgovarala me vrlo dobro. To je jednostavno previše na jednostavan način i to je bio samo previše truda pokušavajući koristiti jednostavne linux na napredni način. Našao sam Xandros (zadano OS) da bude vrlo sporo performanse mudrih, što je čudno jer obično traje Linux brže nego XP. I spomenu kako peckav nađem OpenOffice. Zapravo, JA je dobio za to ali onda provjera pravopisa u potpunosti je umro, a ja imali načina ponovnog omogućavanja to nedostaje potpuni format. Također je potrebno. Docx podrške kao što je ono što škole koristiti i nisam kao što se sve pretvori u. Doc Mrežne podrška hlače. Ne znam što Asus učinio ga ali to je bio ne radi dobro i bio sam zauvijek pokušavate šutirati nevolje ga. Drugi su, čini se da imaju taj problem as well. Dakle, odlučio sam bih probati i instalirati Ubuntu. Dao da se na 5 minuta nakon što sam ga tu jer nema drivera za bežične kartice što ga čini praktično beskoristan. Dakle, odlučio sam da će ići sa XP. Nakon otprilike dan težak da biste dobili Internet to instalirati putem USB JA napokon je dobio to na tu i sada sam vrlo sretan sa Internet. ![]() To stvarno brze čizme (zahvaljujući nLite), stvarno je stabilan i brz, te se integrira s ostatkom moje mreže bolje. Sveukupno, mislim da je puno više korisnih eee sa XP. Ostavit ću na trčanje Linux poslužitelji
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Postoji Linux distro To uči Vi Linux | pest79456 | Linux OS i alternativna | 2 | 23. travanj 2009 13:26 |
| Mogu taskkill naredbu kill mrežu program? | KolorBlind | Windows Operating Systems | 1 | 8. siječanj 2009 19:45 |
| Stare PC Won't Boot - Mnoge Plava ekrani Ubiti On | actionlover | Windows Operating Systems | 41 | 30. studeni 2008 12:50 |
| Pomoć za linux | Aners92 | Linux OS i alternativna | 3 | 30 siječanj 2008 03:29 |
| Thread Tools | |
| |