![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A Microsoft, hogy nehéz kedvezményes ár a Windows XP az alacsony költségű laptop döntéshozók, mivel az a célja, hogy ki a fenyegetés, a költségvetésben a Linux piacon. Ultra alacsony költségvetésű laptop, mint az Eee PC hagyományosan szállított Linux-disztribúciók, hogy megpróbálja megőrizni a fedőt költségeit. Ugyanakkor az elmúlt hónapokban a Microsoft fokozta erőfeszítéseit annak érdekében, hogy a Windows használják ezeket a gépeket, feltűnő foglalkozik Asus Eee PC-gyártó és az OLPC projekt. Most a vállalat készen áll arra, hogy az összes alacsony költségű laptop döntéshozók diszkontként a Windows XP Home engedélyt. Microsoft díj a PC-gyártók $ 26 (£ 13) hogy a Windows XP Home előre az alacsony költségű gép értékesített emergingmarkets és $ 32 (£ 16) az értékesített fejlett piacokon látott dokumentumok szerint az amerikai magazin, PC World. És a gyártók is kap, mint 10 $ több le ezek az árak ha a jogosult a Microsoft piaci fejlesztési program, potenciálisan csökkenti az árat az XP engedély akár pár kiló. Teljes cikk itt.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hittem, hogy a teljes értékesítési pont az EEE PC volt a mérete, nem költséghatékony.
| |||
| |||
| Azt hiszem, a Microsoft taktika is, hogy az embereket a vásárlásra Windoze, mert tudom, hogy már. Így az értékesítési Linux verziók fogják sújtani. (Fojtsák előtt válik egy lavina, hogy mix metaforákat!) Elfogadom, ha nem kap XP futtatására, hogy akkor miért van spec Kényszerítettek sokunknak, hogy frissítsen szuperkomputerek?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lennék meglepve, hogy "Mikro Vista" jelenik meg a bolt közelébe akkor hamarosan
| |||
| |||
| Idézet:
Heck, a Toshiba TV futtatható Linux, miért ne Vista TVs is? Tegyük fel, lassú az egész világ le! ![]() ![]() ![]() Kilátás az órákat? Ummmm ....
|
| |||
| |||
| Azt hittem, hogy a Microsoft woz próbálta megölni off Win XP anyway? jól gondolom, hogy inkább támogassák a régi os helyett inkább a vadonat új drága, ahelyett, hogy lehetővé teszi a Linux nyerni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem vettem az XP Eee. Úgy gondolom, a Linux distro ideális ez a fajta felhasználását. Gyors indítás, nem vírus probléma, egyszerű. De sokan még mindig szeretné XP, az egyik vagy másik ok miatt. Nem hiszem, hogy meg fog ölni a Linux piacon még. És azok is, akik a forgatás ragadósszáj mondván, hogy bármely notebook XP fut, mint az Eee nem megengedett, hogy a képernyő nagyobb, mint 10 centi és nem lehet egy érintőképernyő. A merevlemez is lehet kevesebb, mint 80GB.
|
| |||
| |||
| Igen ..... és nem több, mint egy koncert RAM, és még állni az egyik lábát, és zümm Dixie |
|
| |||
| |||
| Ez valóban furcsa! Majdnem mint megszabadulni 10%-os adót, majd ugrás a Hoops hogy eredményeként egyenértékű ... 10%-os adót. Ezek megszabadulni XP majd mondom, OK, akkor lehet, de mi tényleg valóban megszabadulni róla, csak hogy egy bizonyos osztályát a gép már nem! Mindenki tudja, mi az a kis helyigény XP!
|
| |||
| |||
| Nos, véleményem szerint feltétlenül változtatni ezen. Saját Eee eljött az alapértelmezett Xandros Linux amit szerettem kezdődik. De azt tapasztaltam, hogy tényleg nem nekem nagyon jó. Ez túl egyszerű egyszerű módja, és éppen túl sok erőfeszítést akarják használni az egyszerű Linux fejlett módon. Találtam Xandros (alapértelmezett OS) nagyon lassú teljesítmény bölcs, ami furcsa, mivel általában Linux fut, sokkal gyorsabb, mint az XP. Eszembe jutott, milyen idegesítő találom OpenOffice. Igazából én volt használatos, de aztán Spell Check teljesen meghalt és nem volt mód, hogy újra lehetővé teszi, hogy rövid a teljes formában. Azt is szükséges. Docx támogatást ez az, amit az iskolában használja és nem szeretné, hogy mindent átalakítani. Doc A hálózati támogatás nadrágját. Nem tudom, mit tettél Asus, de ez nem működik jól, és én örökre próbál baj lő ki. Mások úgy tűnik, hogy ez a probléma is. Nos, úgy döntöttem, azt próbálja meg telepíteni az Ubuntu. Adta fel, hogy 5 perc után van ott, mert a járművezetők nem a vezeték nélküli kártya, ami miatt gyakorlatilag használhatatlan. Így aztán úgy döntöttem, én megyek XP. Körülbelül egy nappal próbálok meg telepíteni az USB Végre megvan rá, és most nagyon boldog vagyok vele. ![]() Ez igazán gyorsan csizma (Köszönet nLite), a valóban stabil és gyors, és integrálja a többi Hálózati jobb. Összességében találom Eee sokkal hasznos XP. Majd hagyja, hogy futó Linux szerverek
__________________ serverguy |