![]() |
|
| |||
| |||
| מיקרוסופט היא להציע הנחות כבד על מחיר של Windows XP על מחשב נייד בעלות נמוכה לקובעי, כפי שהוא נועד ללוות את האיום של לינוקס על תקציב בשוק. Ultra Low-תקציב מחשבים ניידים כמו Eee PC יש מסורת shipped עם Linux distributions בניסיון לשמור על המכסה עלויות. עם זאת, בחודשים האחרונים של מיקרוסופט stepped את המאמצים בשימוש ב-Windows יש כאלה מכונות, הכאה עוסק Maker ASUS Eee-PC ואת פרוייקט OLPC. עכשיו החברה היא מוכנה להציע כל בעלות נמוכה הנייד לקובעי הנחה על רישיון של Windows XP Home. מיקרוסופט תחייב יצרני PC $ 26 (£ 13) כדי שמערכת Windows XP Home preloaded על בעלות נמוכה מכונות נמכר ב emergingmarkets ו $ 32 (£ 16) לאלה שנמכרו ב בשווקים מפותחים, על פי המסמכים נראית ע"י מגזין בארה"ב, PC World. בנוסף, יצרני להשיג ככל $ 10 יותר מאלה מחירים אם הם מתאימים עבור הפיתוח של מיקרוסופט בשוק לזוד, שעלול להוריד את המחיר של רשיון ל XP קטנה כמו כמה קילו. המאמר המלא כאן.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשבתי למכור את כל הצבע של Eee PC היה זה של גודל, לא לעלות.
| |||
| |||
| אני חושב של מיקרוסופט פקימה היא להגיע לאנשים לקנות Windoze כי הם יודעים את זה כבר. בדרך זו את המכירות של גירסאות לינוקס יהיה לסבול. (לחנוק את זה לפני שהוא הופך מפולת שלגים, כדי לערבב metaphors!) אני מסכים, אם הם יכולים לקבל XP כדי להריץ את זה spec אז למה הם אילצו את כולנו לשדרג את supercomputers?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יהיה מופתע לראות "מיקרו Vista" המופיע ליד חנות אותך בקרוב מאוד
| |||
| |||
| ציטוט:
לעזאזל, Toshiba טלוויזיה שלי רצה על לינוקס, למה לא TVs גם על Vista? הבה איטית מטה את כל העולם! ![]() ![]() ![]() שעונים עבור Vista? Ummmm ....
|
| |||
| |||
| חשבתי woz כי מיקרוסופט מנסה להרוג את XP לזכות בכל זאת? ובכן, אני מניח שהם מעדיפים לקדם את מערכת ההפעלה הישנה שלהם ולא יקר חדש ונוצץ במקום המאפשר לינוקס על מנת לנצח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעולם לא הייתי קונה את XP Eee. אני חושב על לינוקס distro מושלם זה סוג של שימוש. באתחול מהיר, אין בעיות וירוס, פשוט. אבל הרבה אנשים עדיין רוצה XP, עבור אחד או כל סיבה אחרת. אני לא חושב שזה הולך להרוג את לינוקס בשוק עדיין. הם יורים גם בעצמם את הרגל באומרו כי כל מחברת מפעיל XP כמו Eee אינו רשאי להיות בעל מסך גדול מ 10 אינץ 'וזה לא יכול להיות touchscreen. הכונן הקשיח חייב להיות גם פחות מ 80GB.
|
| |||
| |||
| כן ..... ולא יותר מאשר חלטורה של ראם ואתה חייב לעמוד על רגל אחת ו להמות דיקסי |
|
| |||
| |||
| זה באמת מוזר! כמעט כמו לקבל להיפטר המס של 10% ולאחר מכן לקפוץ דרך hoops לייצר תוצאה שווה ... 10% מס. הם להיפטר XP ולאחר מכן אומר, בסדר, אתה יכול לקבל את זה, אבל אנחנו באמת באמת מתחיל להיפטר מזה, זה פשוט כי בכיתה מסוימת של המכונות אנחנו לא! כולם יודעים מה קטן תפוסת XP יש!
|
| |||
| |||
| ובכן, יש לי בהחלט שינה את דעתי על זה. אזור Eee בא עם ברירת המחדל של לינוקס Xandros אשר אהבתי מלכתחילה. אבל, מצאתי את זה באמת לא החליפה אותי מאוד. זה היה פשוט יותר מדי במילים פשוטות מצב זה היה פשוט יותר מדי מאמץ מנסה להשתמש ב-Linux פשוט מתקדם בדרך. מצאתי Xandros (ברירת המחדל של מערכת ההפעלה) כדי להיות ביצועים איטיים מאוד חכם, וזה היה מוזר כמו לינוקס פועלת בדרך כלל הרבה יותר מהר מאשר XP. נזכרתי איך אני מוצא OpenOffice מעצבנים. למעשה, היה לי יש לזה אבל אז בדיקת איות מת לחלוטין ואני לא היתה דרך קצרה שאיפשר מחדש של תבנית מלאה. אני גם צריך. Docx תמיכה כפי שזה מה הספר להשתמש ואני לא כמו צורך להמיר הכל. Doc הייתה תמיכה ברשת את המכנסיים. אני לא יודע מה ASUS עשו את זה אבל זה לא היה עובד טוב, הייתי מנסה לנצח צרות לירות בו. אחר נראה שיש בעיה זו גם כן. אז החלטתי שאני מעוניין לנסות להתקין את Ubuntu. מיואש ב 5 דקות אחרי זה יש לי את זה שם, כי הם לא מנהלי התקנים עבור כרטיסי תקשורת אלחוטית, אשר עושה את זה, למעשה, חסר תועלת. אז החלטתי שאני ילך עם XP. אחרי בערך יום מנסה לקבל את זה על ידי התקן USB אני סוף סוף קיבלתי את זה לשם עכשיו אני מאוד שמח עם זה. ![]() המגפיים זה ממש מהר (בזכות nLite), היא באמת יציבה ומהירה, וכן אינטגרציה עם שאר הרשת שלי טוב יותר. בסך הכל, אני מוצאת הרבה יותר שימושי Eee עם XP. אני יעזוב להופעה שרתי לינוקס
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המעבר מ-Microsoft Office Outlook 2007 ב-Microsoft Office למחשב 2 X Entoutage ב MAC | jjuli | חבילות Office & Applications | 0 | 11th יוני 2009 15:52 |
| Is there a Linux Distro זה מלמד את לינוקס | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אפריל 2009 13:26 |
| האם פקודה להרוג taskkill רשת התוכנית? | KolorBlind | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 8 ינואר 2009 19:45 |
| האם המחשב הישן לא אתחול - רבים כחול Screens היא תהרוג | actionlover | מערכות ההפעלה Windows | 41 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2008 12:50 |
| עזרה עבור לינוקס | Aners92 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 03:29 |
| שרשרת כלים | |
| |