![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| "Microsoft" siūlo sunkiųjų nuolaidos "Windows XP" kainą pigių nešiojamas kūrėjai, nes juo siekiama išlydėti Linux grėsmę biudžeto rinka. Ultra low-budget Laptops pvz Eee PC paprastai išsiunčiami su Linux distribucijos ir bandyti laikyti išlaidų dangčiu. Tačiau pastaraisiais mėnesiais Microsoft sustiprino savo pastangas, kad "Windows naudojama tokių mašinų, ryškus aptariamos virimo Asus eee PC ir OLPC projektas. Dabar kompanija yra pasiruošusi pasiūlyti visą nebrangūs nešiojamieji kūrėjai apie "Windows XP Home licencija nuolaida. Microsoft "kompiuterių gamintojams už $ 26 (£ 13) turėti Windows XP Home pakrautų dėl pigių mašinų parduodamas emergingmarkets ir $ 32 (£ 16) tiems, kurie parduodami išsivysčiusiose rinkose, pagal dokumentus matyti JAV žurnalas PC World. Ir gamintojai galėtų gauti kiek 10 $ daugiau prie šių kainų jei jie atitinka "Microsoft" rinkos plėtros schema, potencialiai sumažėtų XP "licencijos kainą iki vos keletą svarų. Visas straipsnis čia.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maniau, kad visą pardavimo taškas eee PC buvo jo dydžio, o ne kaina.
| |||
| |||
| Manau, kad "Microsoft" Tack yra žmonės pirkti Windoze, nes jie žino, kad jau. Tokiu būdu Linux versijos pardavimai nukentės. (Keliai jį prieš tai tampa laviną, sumaišyti metafora!) Sutinku, jei jie gali gauti XP paleisti, kad spec tada kodėl jie privertė mus poilsio pereiti prie superkompiuterių?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noriu būti nustebinti, skaitykite skyrelyje "Micro" Vista ", rodomas šalia jūsų parduotuvėje labai greitai
| |||
| |||
| Citata:
Heck, mano Toshiba televizija OS Linux, kodėl ne Vista per televizorių? Let's lėtas visame pasaulyje down! ![]() ![]() ![]() Vista laikrodžius? Ummmm ....
|
| |||
| |||
| maniau, kad "Microsoft woz bandė nužudyti ne Win XP anyway? ir manau jie mieliau skatins jų senų OS, o ne jų blizgios naujas brangu, o ne leisti Linux laimėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš niekada nupirko XP eee. Manau, Linux distribucija yra puikus šios naudojimo rūšiuoti. Greitas atsisiuntimas, nėra virusų problemas, paprasta. Tačiau daug žmonių vis dar nori XP, vienos ar kitos priežasties. Nemanau, kad ji ketina nužudyti "Linux" rinkos dar. Ir jie taip pat šaudyti sau kojų, sakydamas, kad bet kuriuo Notepad XP veikia kaip eee neleidžiama turėti ekranas didesnis nei 10 cm ir negali būti su jutikliniu ekranu. Kietojo disko taip pat turi būti mažesnis nei 80GB.
|
| |||
| |||
| Yep ..... ir ne daugiau kaip iš Ram koncertą, ir jūs turite stovėti ant vienos kojos ir Hum Dixie |
|
| |||
| |||
| Jis tikrai yra keistos! Beveik kaip atsikratyti 10% mokesčių ir tada šokinėja per lankai gaminti rezultatas lygus ... 10% mokesčių. Jos atsikratyti XP ir tada sako, OK, jūs galite turėti, bet mes tikrai tikrai atsikratyti, ji tiesiog, kad už tam tikrus klasės mašinų mes neturime! Kiekvienas žino, kas mažų matmenų XP!
|
| |||
| |||
| Na, aš tikrai pakeitė mano nuomone apie tai. Mano eee atėjo su default Xandros Linux, kurie man patiko nuo pat pradžių. Bet aš rasiu tai tikrai ne kostiumas man labai gerai. Tai buvo pernelyg paprastas paprastas būdas ir jis buvo tiesiog per daug pastangų bandant naudoti paprastą Linux Advanced būdu. Radau Xandros (default OS) turi būti labai lėtas veiklos Wise, kuri buvo keista, kaip Linux paprastai trunka daug greičiau, nei XP. Prisiminiau, kaip erzina rasti "OpenOffice". Tiesą sakant, aš jau priprato prie to, bet tada rašybos tikrintuvas visiškai mirė, ir aš ne iš naujo būdu suteikiant jam trūko užpildyti formą. Aš taip pat reikalinga. Docx paramą, kaip tai, kas naudojimą mokykloje ir man nepatinka, turintys perskaičiuoti viską. Doc Tinklo pagalba buvo pants. I don't know what Asus padarė, tačiau jis neveikia gerai, ir aš amžinai bando problemų nušauti jį. Kitiems atrodo, kad ši problema taip pat. Taigi, aš nusprendžiau aš pabandyti įdiegti Ubuntu. Gave Up tą po 5 minučių aš jį ten, nes nėra už bevielio ryšio kortelę, kuri leidžia efektyviai nenaudingas vairuotojai. Taigi, aš nusprendžiau Norėčiau eiti su XP. Po maždaug bandyti gauti ją įdiegti per USB I finally got it ten ir dabar esu labai laimingas su ja dieną. ![]() Jis batai labai greitai (ačiū NLite), yra tikrai stabilus ir greitas, ir sujungia su savo tinklo poilsio geriau. Apskritai, manau, eee daug naudingos su XP. Aš atostogas Linux veikia serverių
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Ar taskkill komanda žudyti tinklo programa? | KolorBlind | Windows "operacinės sistemos | 1 | 8 sausis 2009 19:45 |
| Senas PC won't boot - Daug Blue Screen jį nužudyti | actionlover | Windows "operacinės sistemos | 41 | Lapkritis 30, 2008 12:50 |
| Pagalba Linux | Aners92 | Linux & Alternative OS | 3 | 30 sausis 2008 03:29 |
| Temos įrankiai | |
| |