mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Microsoft mēģina nogalināt pie Linux Eee PC

Reply

Thread Tools
Old Maijs 14, 2008, 03:09
Donors Group

Default Microsoft mēģina nogalināt pie Linux Eee PC

Microsoft piedāvā lielas atlaides uz Windows XP cenu zemo izmaksu klēpjdatoru veidotājiem, jo tā mērķis ir redzēt pie Linux draudiem budžetā tirgū. Ultra mazbudžeta klēpjdatoru, piemēram, Eee PC, tradicionāli ir piegādāts ar Linux sadalījuma mēģinājums uzturēt vāku izmaksas.

Tomēr pēdējos mēnešos Microsoft ir pastiprinājusi savus centienus, lai Windows izmanto uz tādām mašīnām, atrast nodarbojas ar Eee PC maker Asus un OLPC projektu.

Tagad sabiedrība ir gatava piedāvāt visu zemo izmaksu klēpjdatoru veidotājiem atlaidi Windows XP Home licence. Microsoft maksa datoru ražotāju $ 26 (£ 13) ir Windows XP Home ielādētas uz zemu izmaksu mehānismus pārdod emergingmarkets un $ 32 (£ 16) tiem, ko pārdod attīstītajos tirgos, saskaņā ar dokumentiem redzams ASV žurnāls, PC World. Un ražotāji varētu saņemt tik daudz kā 10 $ vairāk pie šīs cenas ja tie ir tiesīgi saņemt Microsoft tirgus attīstības shēma, iespējams, samazinot cenu XP licence vairs tikai dažas mārciņas.

Viss raksts šeit.

Old Maijs 14, 2008, 03:17
Administrator Group

Es domāju, ka visa pārdošanas punkts EEE PC bija tas izmērs, kas nav izmaksas.

Un, ja veidotāji sāktu samazināt izmēru mašīnām vairāk EEE standartiem, tad specs nedarbosies XP anyway.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 14, 2008, 03:59
Donors Group

Es domāju, ka Microsoft tack ir iegūt cilvēkiem iegādāties Windoze, jo viņi zina jau. Tādējādi Linux versijas pārdošanas cietīs. (Ceļa locītavas, pirms tā kļūst lavīnu, lai sajauktu metaforas!)

Es piekrītu, ja viņi var saņemt XP palaist, ka spec tad kāpēc ir spiesti pārējo mums uzlabot to superdatoru?

Old Maijs 14, 2008, 04:25
Donors Group

Es nebūtu pārsteigts redzēt "Micro Vista" parādās veikalā pie jums ļoti ātri

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Maijs 15, 2008, 02:51
Donors Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Es nebūtu pārsteigts redzēt "Micro Vista" parādās veikalā pie jums ļoti ātri
Pocked Vista savu PDA un pat versiju telefoniem?

Heck, mans Toshiba TV iet par Linux, kāpēc ne Vista TV too? Let's lēns visā pasaulē leju!

Vista pulkstenis? Ummmm ....

Old Maijs 15, 2008, 06:56
Donors Group

Es domāju, ka microsoft Woz mēģina nogalināt pie Win XP anyway? Nu es domāt tie drīzāk veicināt savu veco os nevis to spīdīgu jaunu dārgs, nevis ļaut linux uzvarēt.
Old Maijs 15, 2008, 14:23
Moderator Group

Es nekad nebūtu nopircis XP Eee.

Es domāju, ka Linux distro ir ideāli piemērota šāda veida izmantošanai. Quick booting, nav vīrusu problēmas, vienkārši.

Bet daudzi cilvēki joprojām vēlas XP uz vienu vai citādu iemeslu dēļ.

Es nedomāju, ka gatavojas nogalināt Linux tirgus yet.

Un tās arī šaušana paši pēdas, sakot, ka visi notebook darbojas XP kā Eee nav atļauts turēt uz ekrāna ir lielāks par 10 collām un tas nevar tikt aprīkotas ar skārienekrānu. Cietais disks ir arī būt mazāks par 80GB.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 16, 2008, 01:52
Donors Group

Yep ..... un ne vairāk kā kabriolets RAM un Jums stāvēt uz vienas kājas un hum Dixie
Old Maijs 16, 2008, 08:56
Donors Group

Tā patiešām ir dīvains! Gandrīz tāpat kā atbrīvoties no 10% nodokli un tad lekt caur stīpām, lai ražotu līdzvērtīgu rezultātu ... 10% nodokli. Viņiem atbrīvoties no XP un tad teikt, OK, var būt, bet mēs tiešām patiesi atbrīvojoties no tās, tas ir tikai, ka uz noteiktu kategoriju mašīnām mums nav!

Ikviens zina, ko nelielu nospiedumu XP ir!

Old Maijs 19, 2008, 15:20
Moderator Group

Nu, es noteikti mainīja manu prātu par to.

Mana Eee ieradās ar noklusējuma Xandros Linux, kas man patika sākumā.

Bet, es atklāju, ka tiešām nav uzvalks man ir ļoti labi. Tas bija pārāk vienkārši parastajā režīmā, un tas bija pārāk daudz pūļu cenšas izmantot vienkāršu Linux Advanced veidā.

Es atklāju, Xandros (default OS) ir ļoti lēns darbības gudrs, kas bija dīvaini, Linux parasti sākas daudz ātrāk par XP.

Atcerējos, kā kaitinošas man OpenOffice. Faktiski, man bija pieraduši pie tā, bet pēc tam Pareizrakstības pārbaude pilnīgi miris, un man nebija nekādu iespēju no jauna, kas tai pietrūkst pilnu formātu. Es arī vajadzīga. Docx atbalstu, kas ir tas, kas skolā izmanto un man nepatika, kam, lai pārvērstu viss. Doc

Tīkla atbalsts tika pants. Es nezinu, ko Asus darīja to, bet tas nedarbojas labi, un es uz visiem laikiem mēģina nepatikšanas nošaut to. Citiem, šķiet, ir šī problēma, kā arī.

Tātad, es nolēmu es gribētu mēģināt un instalēt Ubuntu. Deva līdzi, ka 5 minūtes pēc I got to tur, jo nav par bezvadu karti, kas ļauj efektīvi bezjēdzīgi vadītājiem.

Tātad, es nolēmu es ietu ar XP.

Apmēram pēc dienas, cenšoties iegūt to instalēt ar USB es beidzot saņēmu to tur, un tagad esmu ļoti apmierināts ar to.

Tā zābaki patiešām ātri (pateicoties nLite), ir ļoti stabils un ātri, un integrējas ar pārējo manu tīkla labāk.

Kopumā man šķiet Eee daudz noderīgu ar XP. Es atstāt Linux kārtējo serveri

Reply

Register

Bookmarks