menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Microsoft sa snaží vyvraždit Linux EEE PC

Reply

Thread Tools
Old 14. mája 2008, 03:09
Darcu Skupina

Default Microsoft sa snaží vyvraždit Linux EEE PC

Spoločnosť Microsoft ponúka veľké zľavy na cenu Windows XP s nízkymi nákladmi-laptop tvorcovia, ako sa snaží vidieť mimo nebezpečenstva Linux v rozpočte na trhu. Ultra-nízky rozpočet, ako sú notebooky Eee PC tradične dodávané s distribúciou Linuxu v snahe udržať na uzde náklady.

Avšak v posledných mesiacoch Microsoft zvýšila svoje úsilie, aby systém Windows používa na tieto stroje, štrajkujúci sa zaoberá tvorca Asus Eee PC a OLPC projektu.

Dnes je spoločnosť ochotná ponúknuť všetkým nízke náklady-laptop tvorcovia zľavu na Windows XP Home licencie. Microsoft bude účtovať výrobcovia PC $ 26 (£ 13) pre systém Windows XP Home predpätím na nízke náklady-stroje predané v emergingmarkets a $ 32 (£ 16) pre tie, ktoré sa predávajú v rozvinutých trhoch, v súlade s dokumentmi, z pohľadu amerického časopisu PC World. A výrobcovia mohli získať čo najviac 10 dolárov viac tých cien ak sú oprávnené pre Microsoft na trhu, vývoj systému, ktorý by mohol znížiť cenu na XP licenciu len pár kíl.

Celý článok tady.

Old 14. mája 2008, 03:17
Administrátor Skupina

Myslel som, že celý predajné miesta, kde s ním bol EEE PC je to veľkosť, nie cenu.

A ak tvorcovia začiatku zníženia veľkosti stroje na viac EEE noriem potom špecifikácie sa nespustí XP tak.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. mája 2008, 03:59
Darcu Skupina

Myslím, že Microsoft to nehne sa dostať ľudí ku kúpe windoze, pretože vedia, že už. Týmto spôsobom predaja Linux verzia bude trpieť. (Utlmiť ju pred tým, než sa stane lavina, miešať metafora!)

Súhlasím, ak sa môže dostať XP na spustenie v spec že potom, prečo sa im nútení zvyšok z nás, aby prešli na superpočítače?

Old 14. mája 2008, 04:25
Darcu Skupina

Já bych nemal byť prekvapený pozri "Micro Vista" objavuje v obchode blízko vás veľmi skoro

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15. mája 2008, 02:51
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Já bych nemal byť prekvapený pozri "Micro Vista" objavuje v obchode blízko vás veľmi skoro
Poďobaný Vista pre vaše PDA a dokonca aj verzia pre telefóny?

Heck, môj Toshiba TV beží na Linuxe, prečo nie Vista televízory taky? Pozrime sa na celý svet pomaly dole!

Vista na hodinky? Ummm ....

Old 15. mája 2008, 06:56
Darcu Skupina

Myslela som si, že Microsoft sa snaží woz vyvraždit Win XP vlastne je? Domnievam sa tiež, že by skôr podporovať ich starý OS, ako ich zbrusu nový drahé miesto umožňujúce linux vyhrať.
Old 15. mája 2008, 14:23
Moderátor skupiny

Nikdy bych si koupil XP Eee.

Myslím, že linuxové distribúcie je ideálny pre tento druh použitia. Rýchle zavádzaním, žiaden vírus problémy jednoduché.

Ale mnoho ľudí stále chcú XP, z toho či onoho dôvodu.

Nemyslím si, že sa chystá zabiť Linux trhu doteraz.

A oni sú tiež streľbu seba do nohy tým, že každý notebook beží XP ako Eee nie je dovolené mať obrazovky väčšou ako 10 palcov a nemôže byť dotyk. Pevného disku, musí byť menšie ako 80 GB

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 16. mája 2008, 01:52
Darcu Skupina

Jo ..... a nie viac ako jeden koncert v Ram a musíte sa štát na jednej nohe a hučanie Dixie
Old 16. mája 2008, 08:56
Darcu Skupina

Je to naozaj divné! Skoro ako zbaviť 10% daň a potom skákanie cez obruče produkovať Výsledky ekvivalent ... 10% dane. Sú zbaviť XP a potom povedať, áno, môžete si to, ale sme naozaj naozaj zbaviť o to, že je to len pre určitú triedu stroje nejsme!

Každý vie, čo má malé rozmery XP!

Old 19. mája 2008, 15:20
Moderátor skupiny

No, já se rozhodně zmenil môj názor na toto.

Moja Eee prišiel s východiskovým Xandros Linux, ktorý sa mi páčilo to začína.

Ale našiel som to naozaj nebol oblek mi veľmi dobre. Bolo to príliš jednoduché v jednoduchom režime, a to bolo jednoducho príliš veľa úsilia snahe použiť jednoduchý linux v pokročilom spôsobom.

Našiel som Xandros (predvolený OS) je veľmi pomalý výkon múdry, čo bolo divné, ako Linux normálne beží oveľa rýchlejšie ako XP.

Spomenul som si, ako nepríjemný nájsť OpenOffice. Vlastne som zvykli na to, ale potom Kontrola pravopisu kompletne zomrel a ja som nemal žiadny spôsob, ako znovu umožniť mu zďaleka kompletný podobe. Já také potrebné. Docx podporu ako to je to, čo škola použitie a som rád s konvertovat všetko. Doc

Organizovanie servis nohavice. Neviem, čo Asus urobil, ale to nebolo dobre a bol som pořád snaží problémy strieľať. Ostatné sa zdá, že tento problém tiež.

Takže som sa rozhodol bych vyskúšať a nainštalovať Ubuntu. Dal, že sa na 5 minút po tom, čo som ho tam dostal, pretože nie sú k dispozícii žiadne ovládače pre bezdrôtovú kartu, ktorá je v skutočnosti k ničomu.

A tak som sa rozhodol som šla s XP.

Asi po deň sa snaží dostať k inštalácii do USB som konečne dostal na tu, a som veľmi rád, teraz s ním.

Je topánky naozaj rýchlo (vďaka nLite), je veľmi stabilný a rýchle, a integruje sa zvyškom mojej siete lepšie.

Celkovo som nájsť oveľa užitočnejšie Eee s XP. Odejdu Linux bežiace na serveroch

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC jjuli Office & Aplikácie 0 11. júna 2009 15:52
Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux pest79456 Linux & Alternatívne OS 2 23. apríla 2009 13:26
Môže taskkill príkaz zabiť siete program? KolorBlind Operačné systémy Windows 1 8. januára 2009 19:45
Staré PC Nebude Zavádzacia - rad Blue Uvádza zabiť actionlover Operačné systémy Windows 41 30. novembra 2008 12:50
Pomoc pre linux Aners92 Linux & Alternatívne OS 3 30. januára 2008 03:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.