мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Мицрософт покушава убити офф Линукс еее ПЦ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14 сви 2008, 03:09
Донаторска Група

Default Мицрософт покушава убити офф Линукс еее ПЦ

Мицрософт је тешка за понудити попусте на цену система Уиндоус КСП у лоу-цост лаптоп макер, како да га се жели видети офф претњу Линукс у буџету тржишту. Ултра јефтин лаптоп попут Еее ПЦ су традиционално испоручен са Линукс дистрибуција у покушају да води поклопцем на трошкове.

Међутим, у последњих месеци Мицрософт је предузела напоре да се користи на Уиндоус таквих машина, маркантним бави макер Асус Еее ПЦ и ОЛПЦ пројекту.

Сада фирма спремна понудити свим лоу-цост лаптоп бранше попуст на Уиндоус КСП Хоме лиценца. Мицрософт ће наплаћивати ПЦ Произвођачи $ 26 (£ 13) имати Уиндоус КСП Хоме прелоадед о лоу-цост машине продају у емергингмаркетс и $ 32 (£ 16) за оне који су продани у развијеним тржиштима, према документима које је видео УС магазине, ПЦ Уорлд. А произвођачи могли добити онолико колико 10 $ више од цене офф ако су одговарајуће за Мицрософт развој тржишта шему, потенцијално смањење цена од КСП лиценца за само неколико фунти.

Цео чланак овде.

Old 14 сви 2008, 03:17
Администратор Гроуп

Мислио сам да је цела продаја тачке један еее ПЦ био је величине, а не трошак.

А ако бранше започети смањивање величине машина за више стандарде еее онда наочаре неће приказивати КСП Аныуаы.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 14 сви 2008, 03:59
Донаторска Група

Мислим Мицрософта чавао је добити људе да купују Уиндозе јер су то већ знали. На тај начин продаје Линукс верзије ће патити. (Угасити га пре него што постане лавина, на мешавину метафора!)

Слажем се, ако они могу добити КСП који ће се приказивати на спец онда зашто су присиљени остатак нас на надоградњу на суперрачунала?

Old 14 сви 2008, 04:25
Донаторска Група

Не бих се изненадио да се види "Мицро Виста" који се појављује у дућан близу вас врло брзо

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 15 сви 2008, 02:51
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы пхилтхомас View Post
Не бих се изненадио да се види "Мицро Виста" који се појављује у дућан близу вас врло брзо
Поцкед ПДА Виста за своју верзију, па чак и на телефонима?

Пакао, мој ТВ Тосхиба ради на Линукс, зашто не Виста на ТВС превише? Лет'с слоу доун цео свет!

Виста за часове? Умммм ....

Old 15 сви 2008, 06:56
Донаторска Група

Мислио сам да Мицрософт покушава убити уоз офф уин ксп Аныуаы? добро Претпостављам да би радије ос промовисати своје старе, а не њихов сјајан нови скупо уместо допуштајући Линукс освојити.
Old 15 сви 2008, 14:23
Модератор / ица групе

Ја никад не би купио еее КСП.

Мислим Линукс дистро је савршен за ту врсту коришћења. Куицк боотинг, ниједан вирус проблема, једноставно.

Али пуно људи и даље желе КСП, за неки разлог или други.

Не мислим да ће убити Линукс тржишту ыет.

А они су и пуцњаве у подножју рекавши да је иједан преносник КСП трчање као еее није дозвољено да имају већи екран од 10 инча и то не може бити тоуцхсцреен. Хард диск такође морају бити мање од 80ГБ.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 16 сви 2008, 01:52
Донаторска Група

Ыеп ..... и нема више од РАМ-а и чезе морате да стоји на једном ногом и Хум јужне државе у Америци
Old 16 сви 2008, 08:56
Донаторска Група

То је стварно дивно! Готово као и узимајући ослободити од 10% пореза, а затим скакања кроз хоопс произвести резултат еквивалент ... 10% пореза. Они су добили ослободити од КСП и онда рећи, у реду, можете да га има, али ми се стварно стварно узимајући ослободити од њега, то је само да за одређене класе машина нисмо!

Свако зна шта мали фоотпринт КСП има!

Old 19 сви 2008, 15:20
Модератор / ица групе

Па, ја сам дефинитивно променила моје мисли о томе.

Моја је дошла с еее дефаулт Ксандрос Линукс-коју сам волео за почетак са.

Но, открио сам да заправо није одговарала ме врло добро. То је једноставно превише на једноставан начин и то је био само превише труда покушавајући користите једноставне Линукс на напредни начин.

Нашао сам Ксандрос (подразумевано ОС) да буде врло споро перформансе мудрих, што је чудно јер обично траје Линукс брже него КСП.

И спомен како узнемирујући нађем ОпенОффице. Заправо, ЈА је добио за то али онда провера правописа у потпуности је умро, а ја имали начина поновног омогућавања то недостаје потпуни формат. Такође је потребно. Доцкс подршке као што је оно што школе користити и нисам као што се све претвори у. Доц

Мрежне подршка панталоне. Не знам шта Асус учинио га али то је био не ради добро и био сам заувек покушавате шутирати невоље га. Други су, чини се да имају тај проблем ас уелл.

Дакле, одлучио сам бих пробати и инсталирати Убунту. Дао да се на 5 минута након што сам га ту јер нема драјвера за бежичне картице што га чини практично бескористан.

Дакле, одлучио сам да ће ићи са КСП.

Након отприлике дан тежак за добити то за инсталирати путем УСБ ЈА напокон је добио то на ту и сада сам веома срећан с то.

То стварно брзе чизме (захваљујући нЛите), стварно је стабилан и брз, те се интегрише са остатком моје мреже боље.

Свеукупно, мислим да је пуно више корисних еее са КСП. Оставиће ћу на трчање Линукс сервери

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ јјули Оффице & Апплицатионс 0 11. јуна 2009 15:52
Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс пест79456 Линукс ОС и алтернативна 2 23 април 2009 13:26
Могу тасккилл команду килл мрежу програм? КолорБлинд Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 8 јануар 2009 19:45
Старе ПЦ Уон'т Боот - Многе Плава екрани Убити Он ацтионловер Уиндоус Оператинг Сыстемс 41 30 новембар 2008 12:50
Помоћ за Линукс Анерс92 Линукс ОС и алтернативна 3 30 јануар 2008 03:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц