![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мицрософт је тешка за понудити попусте на цену система Уиндоус КСП у лоу-цост лаптоп макер, како да га се жели видети офф претњу Линукс у буџету тржишту. Ултра јефтин лаптоп попут Еее ПЦ су традиционално испоручен са Линукс дистрибуција у покушају да води поклопцем на трошкове. Међутим, у последњих месеци Мицрософт је предузела напоре да се користи на Уиндоус таквих машина, маркантним бави макер Асус Еее ПЦ и ОЛПЦ пројекту. Сада фирма спремна понудити свим лоу-цост лаптоп бранше попуст на Уиндоус КСП Хоме лиценца. Мицрософт ће наплаћивати ПЦ Произвођачи $ 26 (£ 13) имати Уиндоус КСП Хоме прелоадед о лоу-цост машине продају у емергингмаркетс и $ 32 (£ 16) за оне који су продани у развијеним тржиштима, према документима које је видео УС магазине, ПЦ Уорлд. А произвођачи могли добити онолико колико 10 $ више од цене офф ако су одговарајуће за Мицрософт развој тржишта шему, потенцијално смањење цена од КСП лиценца за само неколико фунти. Цео чланак овде.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислио сам да је цела продаја тачке један еее ПЦ био је величине, а не трошак.
| |||
| |||
| Мислим Мицрософта чавао је добити људе да купују Уиндозе јер су то већ знали. На тај начин продаје Линукс верзије ће патити. (Угасити га пре него што постане лавина, на мешавину метафора!) Слажем се, ако они могу добити КСП који ће се приказивати на спец онда зашто су присиљени остатак нас на надоградњу на суперрачунала?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих се изненадио да се види "Мицро Виста" који се појављује у дућан близу вас врло брзо
| |||
| |||
| Куоте:
Пакао, мој ТВ Тосхиба ради на Линукс, зашто не Виста на ТВС превише? Лет'с слоу доун цео свет! ![]() ![]() ![]() Виста за часове? Умммм ....
|
| |||
| |||
| Мислио сам да Мицрософт покушава убити уоз офф уин ксп Аныуаы? добро Претпостављам да би радије ос промовисати своје старе, а не њихов сјајан нови скупо уместо допуштајући Линукс освојити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја никад не би купио еее КСП. Мислим Линукс дистро је савршен за ту врсту коришћења. Куицк боотинг, ниједан вирус проблема, једноставно. Али пуно људи и даље желе КСП, за неки разлог или други. Не мислим да ће убити Линукс тржишту ыет. А они су и пуцњаве у подножју рекавши да је иједан преносник КСП трчање као еее није дозвољено да имају већи екран од 10 инча и то не може бити тоуцхсцреен. Хард диск такође морају бити мање од 80ГБ.
|
| |||
| |||
| Ыеп ..... и нема више од РАМ-а и чезе морате да стоји на једном ногом и Хум јужне државе у Америци |
|
| |||
| |||
| То је стварно дивно! Готово као и узимајући ослободити од 10% пореза, а затим скакања кроз хоопс произвести резултат еквивалент ... 10% пореза. Они су добили ослободити од КСП и онда рећи, у реду, можете да га има, али ми се стварно стварно узимајући ослободити од њега, то је само да за одређене класе машина нисмо! Свако зна шта мали фоотпринт КСП има!
|
| |||
| |||
| Па, ја сам дефинитивно променила моје мисли о томе. Моја је дошла с еее дефаулт Ксандрос Линукс-коју сам волео за почетак са. Но, открио сам да заправо није одговарала ме врло добро. То је једноставно превише на једноставан начин и то је био само превише труда покушавајући користите једноставне Линукс на напредни начин. Нашао сам Ксандрос (подразумевано ОС) да буде врло споро перформансе мудрих, што је чудно јер обично траје Линукс брже него КСП. И спомен како узнемирујући нађем ОпенОффице. Заправо, ЈА је добио за то али онда провера правописа у потпуности је умро, а ја имали начина поновног омогућавања то недостаје потпуни формат. Такође је потребно. Доцкс подршке као што је оно што школе користити и нисам као што се све претвори у. Доц Мрежне подршка панталоне. Не знам шта Асус учинио га али то је био не ради добро и био сам заувек покушавате шутирати невоље га. Други су, чини се да имају тај проблем ас уелл. Дакле, одлучио сам бих пробати и инсталирати Убунту. Дао да се на 5 минута након што сам га ту јер нема драјвера за бежичне картице што га чини практично бескористан. Дакле, одлучио сам да ће ићи са КСП. Након отприлике дан тежак за добити то за инсталирати путем УСБ ЈА напокон је добио то на ту и сада сам веома срећан с то. ![]() То стварно брзе чизме (захваљујући нЛите), стварно је стабилан и брз, те се интегрише са остатком моје мреже боље. Свеукупно, мислим да је пуно више корисних еее са КСП. Оставиће ћу на трчање Линукс сервери
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 23 април 2009 13:26 |
| Могу тасккилл команду килл мрежу програм? | КолорБлинд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 8 јануар 2009 19:45 |
| Старе ПЦ Уон'т Боот - Многе Плава екрани Убити Он | ацтионловер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 41 | 30 новембар 2008 12:50 |
| Помоћ за Линукс | Анерс92 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 30 јануар 2008 03:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |