![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Olarak bütçe pazarında Linux tehdidi uğurlamak amaçlayan Microsoft, düşük maliyetli dizüstü bilgisayar üreticilerine Windows XP'nin fiyat ağır indirimler sunmak için vardır. Geleneksel Linux dağıtımları ile bir girişim maliyeti bir kapak tutmak için sevk olan Eee PC gibi Ultra düşük bütçeli dizüstü bilgisayarlar.
Ancak, son aylarda Microsoft çabalarını Windows bu makinelerde kullanılan için hızlandırdılar varsa, yapımcısı Asus Eee PC ve OLPC projesi ile çarpıcı ilgilidir. Şimdi şirket tüm düşük maliyetli dizüstü bilgisayar üreticilerine Windows XP Home lisans bir indirim sunmak için hazırlanmıştır. Microsoft, bilgisayar üreticilerine faturalandırırız $ 26 (£ 13) Windows XP Home düşük maliyetli makine emergingmarkets satılan ve önceden yüklenmiş olması $ 32 (£ 16) Bu gelişmiş pazarlarda satılan, belgeleri ABD dergisi tarafından görüldü göre değer PC World. Ve üreticiler kadar alabilir 10 $ bu fiyat dışı fazla eğer Microsoft'un pazar gelişme planı için, potansiyel olarak birkaç kilo az için XP'nin lisans ve fiyat azaltılması uygundur. Tam makale burada.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir EEE PC bu boyutu değil, mal olduğunu ve tüm satış noktası düşündüm.
|
|||
|
|||
|
Microsoft'un çakmak, çünkü zaten bu insanları windoze satın almak için olduğunu düşünüyorum. Linux sürümlerinin satış sahip olacak Bu şekilde. Önce bir çığ, mix metafor için olur (bu diz!)
Eğer XP Spec üzerinde sonra neden süper yükseltmek için bize geri kalanına zorla sahip çalışmasına alabilirsiniz ben katılıyorum?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben "" size en yakın alışveriş çok yakında görünmesini Mikro Vista görmek için sürpriz olmaz
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Heck, benim Toshiba TV Linux üzerinde çalışmaktadır neden Vista TV'lerde çok? 's Aşağı bütün dünya yavaş gidelim! ![]() ![]() ![]() Vista saatler için? Ummmm ....
|
|||
|
|||
|
Ben o Microsoft woz öldürmek için zaten XP kazanmak çalışıyor sanıyordum? Evet ikisi de oldukça parlak ve yeni yerine Linux kazanmak için izin vermekle pahalı daha eski OS teşvik edeceğini varsayalım.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben XP Eee almış asla.
Bir Linux dağıtımı kullanımı bu tür için mükemmel olduğunu düşünüyorum. Hızlı açılış, hayır virüs sorunları, basit. Ama pek çok insan hala istiyorum XP bir nedenle veya başka bir değer. Ben henüz Linux pazarının öldüreceğim olduğunu sanmıyorum. Ve ayak da bu Eee bir defter gibi XP çalışan bir ekran büyük 10 inç olması ve bir dokunmatik olamaz izin verilmiyor söyleyerek kendilerini çekim vardır. Sabit disk de yüklü olmalıdır az 80GB.
|
|
|||
|
|||
|
Evet ..... Ram ve bir iş en fazla ve bir bacak ve hımlamak karavana üzerinde durmak zorunda
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu gerçekten tuhaf bir! Gibi% 10 vergi ve kurtulmak sonra atlama hoops aracılığıyla sonucunda eşdeğer üretmek ...% 10 vergi var. Bu XP ve sonra kurtulmak, tamam demek almak, ama, bu olabilir biz gerçekten gerçekten almak onu kurtulmak için, bu sadece bizim değil makineleri belirli bir sınıf için!
Herkes ne XP küçük bir ayak izi var biliyor!
|
|||
|
|||
|
Ben kesinlikle bu konuda fikrimi değiştirdim.
Benim Eee varsayılan Xandros Linux'da ile başlayacak sevdim ile geldi. Ama ben gerçekten çok iyi bana uygun fark ettik. Bu çok basit seviyede basit ve sadece çok fazla çaba gelişmiş bir şekilde basit Linux kullanmak için çalışıyordu. I) çok performans olarak Linux normal olarak çok daha hızlı çalışır XP daha da garipti akıllıca yavaş olarak Xandros (varsayılan OS bulundu. Nasıl OpenOffice bulmak sıkıcı hatırladım. Aslında, ben, ancak daha sonra İmla Kontrolü tamamen öldü ve ben yeniden hiçbir şekilde sağlayarak vardı kullanılan var olduğunu bir eksiksiz biçimi kısa. Ben de gerekli. Olarak ne okul kullanımı ve I didn't için herşeyi dönüştürmek için istediğin DOCX destekliyoruz. Doktor Ağ desteğine pantolon oldu. Ben Asus için ne yaptığını bilmiyorum ama iyi çalışmıyor ve ben sonsuza için sorun bu ateş çalışıyordu. Diğerleri de bu sorun var gibi görünüyor. Yani, ben denemek ve Ubuntu yüklemeye karar verdi. Yukarı Gave o 5 dakika sonra orada çünkü da etkin bir şekilde işe yaramaz hale getirir kablosuz kartı için sürücüler üzerinde de var. Sonra, ben XP ile devam karar verdi. USB sonunda burada ve şimdi çok memnunum Anladım tarafından kurulabilir bu almaya çalışırken yaklaşık bir gün sonra. ![]() NLite çok bot gerçekten çok hızlı (teşekkürler), çok istikrarlı ve hızlı, ve şebeke geri kalanını daha iyi entegre. Genel olarak, ben çok daha yararlı XP ile Eee bulabilirsiniz. Ben sunucuları çalıştıran Linux bırakıyoruz