менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Microsoft намагається вбити Eee PC Linux

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Default Microsoft намагається вбити Eee PC Linux

Microsoft є надання знижки на важку ціну Windows XP з низьким рівнем витрат органів ноутбук, як вона спрямована на проводжати загрозу Linux в бюджетному ринку. Сверхмалошумящіе бюджет ноутбуки, такі, як Eee PC традиційно поставляються з дистрибутивами Linux в спробі стримати витрати.

Однак в останні місяці Microsoft активізував свої зусилля, щоб використовувати Windows на таких машинах, укладаючи угоди з Eee PC Asus чайник і проекту OLPC.

В даний час компанія готова запропонувати все недорогих ноутбуків органам знижку на ліцензію Windows XP Home. Microsoft буде стягувати виробників ПК $ 26 (£ 13) мати Windows XP Home встановлене на недорогих машинах, що продаються в emergingmarkets і $ 32 (£ 16) для тих, які продаються на ринках розвинутих країн, згідно з документами видно журналом США, Світ ПК. І виробники могли отримати скільки $ 10 більше від цих цін якщо вони мають право на ринку схеми розвитку Microsoft, можливе зниження цін на ліцензії XP до всього лише за кілька фунтів.

Повна стаття тут.

Old
Адміністратор групи

Я думав, усі точки продажу EEE PC була його розмір, не варто.

І якщо органи почнуть знижувати розміри машини більш стандартам EEE то специфікації не буде працювати XP в будь-якому випадку.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Донор групи

Я думаю, тактика Microsoft є змусити людей купити Windoze тому що вони знають вже. Таким чином, продажу версій Linux буде страждати. (Заглушити його, перш ніж стане лавиною, змішати метафора!)

Я згоден, якщо вони можуть отримати XP для запуску на те, що специфікації чому вони змусили всіх нас перейти на суперкомп'ютери?

Old
Донор групи

Я б не здивувався, побачивши "Мікро Перспектива", що фігурують у магазині поряд з вами дуже скоро

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Я б не здивувався, побачивши "Мікро Перспектива", що фігурують у магазині поряд з вами дуже скоро
Рябий Vista для вашого КПК і навіть версію про телефонах?

Чорт, мій телевізор Toshiba працює на Linux, чому б не Vista на телевізорах теж? Давайте сповільнити весь світ вниз!

Перспектива для годинника? Умммм ....

Old
Донор групи

Я думала, що Microsoft Woz намагалися убити в будь-якому випадку Win XP? Ну, я думаю, вони будуть скоріше сприяти їх старі ОС, а не їх блискуча нова дорога й не дозволяти Linux, щоб виграти.
Old 15 травня 2008, 14:23
Модератор групи

Я б ніколи не купив XP Eee PC.

Я думаю, що дистрибутив Linux ідеально підходить для такого використання. Швидке завантаження, жоден вірус проблеми, проста.

Але багато людей все ще хочуть XP, для однієї або іншої причини.

Я не думаю, що він збирається вбити ринок Linux ще.

І вони також зйомка собі в ногу, сказав, що будь-який ноутбук Running XP як Eee не дозволяється мати екрана більше 10 дюймів, і він не може бути сенсорним екраном. Жорсткий диск повинен бути менш ніж 80GB.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old
Донор групи

Так ..... і не більше, ніж концерт Рам і вам доведеться стояти на одній нозі і гул Dixie
Old
Донор групи

Це дійсно дивно! Майже як позбавитися від 10% податку, а потім стрибки через обручі, щоб отримати результат еквівалентну ... 10% податку. Вони позбутися XP, а потім сказати, добре, ви можете мати його, але ми насправді дійсно позбутися, то це просто, що для певного класу машин ми не!

Всім відомо, що малі слід XP є!

Old 19 травня 2008, 15:20
Модератор групи

Ну, я виразно змінив свою думку з цього питання.

Моя Eee прийшли з Xandros Linux за замовчуванням, яку я любив з самого початку.

Але, я знайшов це дійсно не підходить до мене дуже добре. Він був дуже простий в простому режимі, і було дуже багато зусиль, щоб використовувати Linux простий у передові способом.

Я знайшов Xandros (ОС за замовчуванням), дуже низька продуктивність мудрий, який як не дивно Linux зазвичай працює набагато швидше, ніж XP.

Я згадав, як я вважаю OpenOffice дратує. Власне, я вже звик до неї, але потім Перевірка правопису повністю померла, і я не мав можливості повторного дозволить їй короткий повний формат. Я також потрібні. DOCX підтримки, а це те, що школа використовувати, і я не хотів того, щоб перетворити все, щоб. Doc

Підтримка мереж брюки. Я не знаю, що Asus зробили з ним, але вона не працює, і я вічно намагаються неприємностей застрелити його. Інші, як видається, ця проблема також.

Отже, я вирішив спробувати і встановити Ubuntu. Відмовилися від цього 5 хвилин після того як я отримав його, тому що там немає драйверів для бездротових карт що робить його ефективним марно.

Отже, я вирішив піти з XP.

Через день намагаються отримати її для установки по USB, я, нарешті, отримав його там, і я зараз дуже щаслива з ним.

Він завантажується дуже швидко (спасибі Nlite), дійсно стабільним і швидким, і інтегрується з іншими Моя мережа краще.

Загалом, я знайти Eee набагато більш корисними з XP. Я залишу Linux запуску сервера

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC jjuli Office Suites & Застосування 0 11 червня 2009 15:52
Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux pest79456 Linux & альтернативних ОС 2 23 квітня 2009 13:26
Може вбити команду taskkill мережа програми? KolorBlind Операційні системи Windows 1 8 січня 2009 19:45
Старий комп'ютер не завантажується - Багато синього екрану "Kill It actionlover Операційні системи Windows 41 30 листопада 2008 12:50
Допомога для Linux Aners92 Linux & альтернативних ОС 3 30 січня 2008 03:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.