![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Microsoft є надання знижки на важку ціну Windows XP з низьким рівнем витрат органів ноутбук, як вона спрямована на проводжати загрозу Linux в бюджетному ринку. Сверхмалошумящіе бюджет ноутбуки, такі, як Eee PC традиційно поставляються з дистрибутивами Linux в спробі стримати витрати. Однак в останні місяці Microsoft активізував свої зусилля, щоб використовувати Windows на таких машинах, укладаючи угоди з Eee PC Asus чайник і проекту OLPC. В даний час компанія готова запропонувати все недорогих ноутбуків органам знижку на ліцензію Windows XP Home. Microsoft буде стягувати виробників ПК $ 26 (£ 13) мати Windows XP Home встановлене на недорогих машинах, що продаються в emergingmarkets і $ 32 (£ 16) для тих, які продаються на ринках розвинутих країн, згідно з документами видно журналом США, Світ ПК. І виробники могли отримати скільки $ 10 більше від цих цін якщо вони мають право на ринку схеми розвитку Microsoft, можливе зниження цін на ліцензії XP до всього лише за кілька фунтів. Повна стаття тут.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав, усі точки продажу EEE PC була його розмір, не варто.
| |||
| |||
| Я думаю, тактика Microsoft є змусити людей купити Windoze тому що вони знають вже. Таким чином, продажу версій Linux буде страждати. (Заглушити його, перш ніж стане лавиною, змішати метафора!) Я згоден, якщо вони можуть отримати XP для запуску на те, що специфікації чому вони змусили всіх нас перейти на суперкомп'ютери?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б не здивувався, побачивши "Мікро Перспектива", що фігурують у магазині поряд з вами дуже скоро
| |||
| |||
| Цитата:
Чорт, мій телевізор Toshiba працює на Linux, чому б не Vista на телевізорах теж? Давайте сповільнити весь світ вниз! ![]() ![]() ![]() Перспектива для годинника? Умммм ....
|
| |||
| |||
| Я думала, що Microsoft Woz намагалися убити в будь-якому випадку Win XP? Ну, я думаю, вони будуть скоріше сприяти їх старі ОС, а не їх блискуча нова дорога й не дозволяти Linux, щоб виграти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б ніколи не купив XP Eee PC. Я думаю, що дистрибутив Linux ідеально підходить для такого використання. Швидке завантаження, жоден вірус проблеми, проста. Але багато людей все ще хочуть XP, для однієї або іншої причини. Я не думаю, що він збирається вбити ринок Linux ще. І вони також зйомка собі в ногу, сказав, що будь-який ноутбук Running XP як Eee не дозволяється мати екрана більше 10 дюймів, і він не може бути сенсорним екраном. Жорсткий диск повинен бути менш ніж 80GB.
|
| |||
| |||
| Так ..... і не більше, ніж концерт Рам і вам доведеться стояти на одній нозі і гул Dixie |
|
| |||
| |||
| Це дійсно дивно! Майже як позбавитися від 10% податку, а потім стрибки через обручі, щоб отримати результат еквівалентну ... 10% податку. Вони позбутися XP, а потім сказати, добре, ви можете мати його, але ми насправді дійсно позбутися, то це просто, що для певного класу машин ми не! Всім відомо, що малі слід XP є!
|
| |||
| |||
| Ну, я виразно змінив свою думку з цього питання. Моя Eee прийшли з Xandros Linux за замовчуванням, яку я любив з самого початку. Але, я знайшов це дійсно не підходить до мене дуже добре. Він був дуже простий в простому режимі, і було дуже багато зусиль, щоб використовувати Linux простий у передові способом. Я знайшов Xandros (ОС за замовчуванням), дуже низька продуктивність мудрий, який як не дивно Linux зазвичай працює набагато швидше, ніж XP. Я згадав, як я вважаю OpenOffice дратує. Власне, я вже звик до неї, але потім Перевірка правопису повністю померла, і я не мав можливості повторного дозволить їй короткий повний формат. Я також потрібні. DOCX підтримки, а це те, що школа використовувати, і я не хотів того, щоб перетворити все, щоб. Doc Підтримка мереж брюки. Я не знаю, що Asus зробили з ним, але вона не працює, і я вічно намагаються неприємностей застрелити його. Інші, як видається, ця проблема також. Отже, я вирішив спробувати і встановити Ubuntu. Відмовилися від цього 5 хвилин після того як я отримав його, тому що там немає драйверів для бездротових карт що робить його ефективним марно. Отже, я вирішив піти з XP. Через день намагаються отримати її для установки по USB, я, нарешті, отримав його там, і я зараз дуже щаслива з ним. ![]() Він завантажується дуже швидко (спасибі Nlite), дійсно стабільним і швидким, і інтегрується з іншими Моя мережа краще. Загалом, я знайти Eee набагато більш корисними з XP. Я залишу Linux запуску сервера
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Може вбити команду taskkill мережа програми? | KolorBlind | Операційні системи Windows | 1 | 8 січня 2009 19:45 |
| Старий комп'ютер не завантажується - Багато синього екрану "Kill It | actionlover | Операційні системи Windows | 41 | 30 листопада 2008 12:50 |
| Допомога для Linux | Aners92 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 січня 2008 03:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |