![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре ли инсталирани LINUX lastnite на резервни HardDrive и тя отиде перфектно на час, докато се опитва да се инсталира ми Linksis безжичен шофьор така че можете да получите на интернетАз се опитвах четири часа без да гледам Исках да опитам Linux да видя какво му всичко и да се опитаме BERLY (който десктоп ефекти нещо )Аз дори се опита с помощта на помощни страници за това как да инсталирате Windows драйвер, които идват в Линукс, но не толкова подробна dident да ми помогне eneyways IV copyed инструкциите по-добре да ги изгори до диска и опитайте отново 2nite (отново) Иска ми имаше Linux там с главно всичко вече е инсталиран като BERLY и така нататък, за да се улесни ![]() Може би някой може да използвате Nlite и пуснати натоварвания на програми в нея или е там inux вече там с купища неща вече направи, за да го спаси ми trubble може би? нахален Аз не, но аз просто искам да я опитат
|
| |||
| |||
| Linux на Какво беше? Ако тя беше Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu др ... може просто да го свържете към Ethernet връзка и отидете в менюто ограничени драйвери и нека той да работи от там. |
|
| |||
| |||
| За съжаление неговите Linux Ubuntu Аз бях до всички Nite опитвате да инсталирате този драйвер, tryed всичко, което биха могли да мислят почти Дори изгорени някои помощни файлове на разстояние и следят тях, но имам остана половината път все again.makes няма смисъл за мен специално, когато помощта файл казва инсталирате dlk нещо такова .. но dident кажете ми как или са Файлът еПричината съм използвайки безжичната е така, защото ние имаме 5 бр на около къщата на брат и сестра всички са безжични освен основните бр така че ще трябва да вземе моя компютър да са рутер е (много messing около), но аз ще се опитам 2nite и по този начин .. последен отидете ![]() ![]() благодарности
__________________ |
|
| |||
| |||
| Нека да знаят как се работи за теб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошли в Ubuntu. За да я изпълняват ли най-вероятно ще трябва да следват 14 стъпка настойнически за използване на терминала и ndiswrapper. Надявам се, че имате драйвер за USB флаш памет, която е призната, и ада на много търпение. Аз не съм и стартира Обувка и бомбата в рамките на 20 минути. Това е само един от въпросите, които всички distros язви и поддържа от тях има забележимо влияние върху потребителските OS избор. На разработчиците да използват повече navelgazing и създаване на допълнителни възможности, отколкото увеличаване използваемостта, защото всички хора, които ги използват вече знам как да направя това.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|