menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Můj první linux (nováček problém)

Reply

Thread Nástroje
Old 3. září 2008, 15:40
Dárce Skupina

Default Můj první linux (nováček problém)

ok i instalované LINUX lastnite na náhradní pevný disk

a to šlo perfektně
Do hodiny se snaží nainstalovat Linksis bezdrátový ovladačtak jsem se může dostat na internet
Snažil jsem čtyři hodiny bez vzhled
Chtěl jsem zkusit linux, aby viděli, co všechno o svém a pokusit BERLY
(to desktopové efekty věc)
Dokonce jsem se pokusil pomocí pomohou stránky o tom, jak nainstalovat ovladač systému Windows, které jste v Linuxu, ale ne tak podrobné dident pomozte mi
eneyways iv copyed lepší pokyny chystá vypálit je na disk a zkuste to znovu 2nite (opět)

Kéž by tam byl linux tam hlavně vše, co již nainstalován BERLY rád a tak dále, aby bylo snazší
Možná někdo mohl použít Nlite a dát spoustu programů, nebo je tam inux již tam se spoustou tak již učinili, aby se mě zachránit trubble je možná?hubatý i ne, ale já chci jen to vyzkoušet

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 3. září 2008, 19:24
Člen Skupina

OS Linux, co to bylo? Kdyby to bylo Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu atd. ... stačí připojit k ethernetové připojení a jít do své omezené nabídce řidičů a nechte je udělat z této práce.
Old 4. Září 2008, 02:06
Dárce Skupina

Lituji její Linux Ubuntu

Byl jsem vzhůru celou noc pokouší nainstalovat ovladače, tryed všechno, co jsem mohl myslet vypnutí i dokonce karamelizovaný pomoct souborů vypnout a následovat je, ale mám přilepená na půl cesty ThO again.makes žádný smysl pro mě zvlášť když pomáhají instalovat dlk obrázek říká něco takového .. ale to mi řekni, jak dident nebo byly je soubor

důvodu jsem se pomocí bezdrátové protože máme 5 ks je kolem domu bratra a sestru byly všechny bezdrátové kromě hlavní ks tak budu muset vzít na mém PC byly router je (hodně umazávání o), ale i se 2nite a zkuste to tak .. poslední jít

díky

Old 4. Září 2008, 17:38
Člen Skupina

dejte mi vědět, jak to funguje u vás.
Old 5. září 2008, 02:30
Dárce Skupina

Vítejte na Ubuntu.

Chcete-li získat spuštěním budete pravděpodobně muset absolvovat 14 krok tutoriál o používání terminálu a ndiswrapper. Doufám, že máte ovladač na USB flash disk, který je uznán, a to o hodně trpělivosti. Jsem se a začal se Zavádecí Nuke a během 20 minut.

To je jen jedním z problémů, který sužuje všechny distros a udržuje s nimi z jakéhokoli znatelný dopad na spotřebitele OS volby. Vývojáři měli více využívat navelgazing a vytváření pokročilých funkcí, než zvýšit využitelnost, protože všichni lidé, že jejich použití už vím, jak to udělat věci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Asus eepc s Linuxem (nováček) Wireless Setup jaggvenom89 Linux & Alternativní OS 0 11. června 2009 08:12
CD ROM problém (nováček potřebuje pomoc) ken979 Drives & Removable Media 2 22. května 2008 15:52
Nováček s problémem tmsbird Virus, spyware a bezpečnost 14 7 prosince 2007 12:57
Nováček zjistí problém s novým download ken979 Obecné Software Chat 10 12. listopad 2007 10:43
Nápověda nováček počítače problém ken979 Graphics Cards & Monitory 7 31 října 2007 15:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.