![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok i instalované LINUX lastnite na náhradní pevný disk a to šlo perfektně Do hodiny se snaží nainstalovat Linksis bezdrátový ovladač tak jsem se může dostat na internetSnažil jsem čtyři hodiny bez vzhled Chtěl jsem zkusit linux, aby viděli, co všechno o svém a pokusit BERLY (to desktopové efekty věc )Dokonce jsem se pokusil pomocí pomohou stránky o tom, jak nainstalovat ovladač systému Windows, které jste v Linuxu, ale ne tak podrobné dident pomozte mi eneyways iv copyed lepší pokyny chystá vypálit je na disk a zkuste to znovu 2nite (opět) Kéž by tam byl linux tam hlavně vše, co již nainstalován BERLY rád a tak dále, aby bylo snazší ![]() Možná někdo mohl použít Nlite a dát spoustu programů, nebo je tam inux již tam se spoustou tak již učinili, aby se mě zachránit trubble je možná? hubatý i ne, ale já chci jen to vyzkoušet
|
| |||
| |||
| OS Linux, co to bylo? Kdyby to bylo Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu atd. ... stačí připojit k ethernetové připojení a jít do své omezené nabídce řidičů a nechte je udělat z této práce. |
|
| |||
| |||
| Lituji její Linux Ubuntu Byl jsem vzhůru celou noc pokouší nainstalovat ovladače, tryed všechno, co jsem mohl myslet vypnutí i dokonce karamelizovaný pomoct souborů vypnout a následovat je, ale mám přilepená na půl cesty ThO again.makes žádný smysl pro mě zvlášť když pomáhají instalovat dlk obrázek říká něco takového .. ale to mi řekni, jak dident nebo byly je soubordůvodu jsem se pomocí bezdrátové protože máme 5 ks je kolem domu bratra a sestru byly všechny bezdrátové kromě hlavní ks tak budu muset vzít na mém PC byly router je (hodně umazávání o), ale i se 2nite a zkuste to tak .. poslední jít ![]() ![]() díky
__________________ |
|
| |||
| |||
| dejte mi vědět, jak to funguje u vás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vítejte na Ubuntu. Chcete-li získat spuštěním budete pravděpodobně muset absolvovat 14 krok tutoriál o používání terminálu a ndiswrapper. Doufám, že máte ovladač na USB flash disk, který je uznán, a to o hodně trpělivosti. Jsem se a začal se Zavádecí Nuke a během 20 minut. To je jen jedním z problémů, který sužuje všechny distros a udržuje s nimi z jakéhokoli znatelný dopad na spotřebitele OS volby. Vývojáři měli více využívat navelgazing a vytváření pokročilých funkcí, než zvýšit využitelnost, protože všichni lidé, že jejich použití už vím, jak to udělat věci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Asus eepc s Linuxem (nováček) Wireless Setup | jaggvenom89 | Linux & Alternativní OS | 0 | 11. června 2009 08:12 |
| CD ROM problém (nováček potřebuje pomoc) | ken979 | Drives & Removable Media | 2 | 22. května 2008 15:52 |
| Nováček s problémem | tmsbird | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 7 prosince 2007 12:57 |
| Nováček zjistí problém s novým download | ken979 | Obecné Software Chat | 10 | 12. listopad 2007 10:43 |
| Nápověda nováček počítače problém | ken979 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31 října 2007 15:57 |
| Thread Nástroje | |
| |