manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Moj prvi linux (newbie problem)

Reply

Thread Tools
Old 3. Sep 2008, 15:40
Donatorska Grupa

Default Moj prvi linux (newbie problem)

ok ja instaliran LINUX lastnite na rezervni harddrive

i ona ode savršeno
do jedan sat pokušavate instalirati bežičnu Linksis moj vozačkako ja mogu dobiti Internet
Sam bio težak četiri sata bez izgled
JA ištanje to probati linux vidjeti što sve o svojoj i nastojati BERLY
(to desktop effects stvar)
Pokušao sam čak i korištenjem help stranice o tome kako instalirati Windows driver koji dolaze u linux, ali ne svojoj pa dident detaljan help me
eneyways iv copyed bolje upute će spaliti ih na disk i pokušajte ponovno 2nite (opet)

želim je linux vani sa uglavnom sve već instaliran kao BERLY i tako dalje koji bi olakšao
možda netko može koristiti Nlite hrpe i stavite ga u programima ili je tamo već inux vani sa hrpe stvari već učinio da ste mi trubble možda?bezobrazan i ne, ali JA pravedan ištanje to probati Internet vanjska

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 3. Sep 2008, 19:24
Member Group

Što je to Linux OS? Ako je Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... itd. Možete jednostavno povezati ga s Ethernet priključak i otići u svoj jelovnik restricted drivera i neka ga učiniti rad od tamo.
Old 4. Sep 2008, 02:06
Donatorska Grupa

ispričavam svojoj Linux Ubuntu

Bio sam sav nite pokušavate instalirati ovaj driver, tryed sve što sam mogla misliti ni ja off palile neke datoteke pomoći isključiti i potom ih je dobio, ali na pola puta zaglavi mada again.makes nema smisla da mi pomogne posebno kada je instalirati datoteku kaže dlk nešto slično .. ali recite mi kako dident ili su datoteka se

Razlog sam koristeći bežičnu je zato jer smo 5 PC-a oko kuće je brat i sestra bili su svi osim bežične glavni pc pa sam bi morao uzeti moj pc to su bili ruter je (puno messing oko), ali ja ću 2nite i isprobajte ga na taj način .. jedan ići

hvala

Old 4. Sep 2008, 17:38
Member Group

pustiti mene znati kako to radi za vas.
Old 5. Sep 2008, 02:30
Donatorska Grupa

Dobrodošli u Ubuntu.

Da ga prikazivati će vjerojatno morati slijediti 14 koraka tutorial o korištenju terminala i ndiswrapper. Nadamo se da ćete imati vozača na USB bljesak voziti taj je priznata, a pakao od puno strpljenja. Nisam te pokrenuti Boot i nuke u roku 20 minuta.

Ovo je samo jedno od pitanja koja distros svih zala i čuva ih od bilo koje imaju priličan utjecaj na potrošačke OS izbor. Programeri su se više koristili navelgazing i kreiranje napredne funkcije nego pojačavaju upotrebljivosti jer svi ljudi koji koriste ih već znam kako to učiniti stvari.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Asus eepc s Linux (newbie) Wireless Setup jaggvenom89 Linux OS i alternativna 0 11. lipnja 2009 08:12
CD ROM problem (newbie potreba pomoć) ken979 Drives & Izmjenjivi mediji 2 22. svibanj 2008 15:52
Newbie s problemom tmsbird Virus, Spyware i sigurnost 14 7. prosinac 2007 12:57
Newbie pronađe problem s novim download ken979 Općenito Software Chat 10 12. studeni 2007 10:43
Pomoć newbie računalu ekran problem ken979 Graphics Cards & Monitors 7 31. listopad 2007 15:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.