![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok ja instaliran LINUX lastnite na rezervni harddrive i ona ode savršeno do jedan sat pokušavate instalirati bežičnu Linksis moj vozač kako ja mogu dobiti InternetSam bio težak četiri sata bez izgled JA ištanje to probati linux vidjeti što sve o svojoj i nastojati BERLY (to desktop effects stvar )Pokušao sam čak i korištenjem help stranice o tome kako instalirati Windows driver koji dolaze u linux, ali ne svojoj pa dident detaljan help me eneyways iv copyed bolje upute će spaliti ih na disk i pokušajte ponovno 2nite (opet) želim je linux vani sa uglavnom sve već instaliran kao BERLY i tako dalje koji bi olakšao ![]() možda netko može koristiti Nlite hrpe i stavite ga u programima ili je tamo već inux vani sa hrpe stvari već učinio da ste mi trubble možda? bezobrazan i ne, ali JA pravedan ištanje to probati Internet vanjska
|
| |||
| |||
| Što je to Linux OS? Ako je Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... itd. Možete jednostavno povezati ga s Ethernet priključak i otići u svoj jelovnik restricted drivera i neka ga učiniti rad od tamo. |
|
| |||
| |||
| ispričavam svojoj Linux Ubuntu Bio sam sav nite pokušavate instalirati ovaj driver, tryed sve što sam mogla misliti ni ja off palile neke datoteke pomoći isključiti i potom ih je dobio, ali na pola puta zaglavi mada again.makes nema smisla da mi pomogne posebno kada je instalirati datoteku kaže dlk nešto slično .. ali recite mi kako dident ili su datoteka seRazlog sam koristeći bežičnu je zato jer smo 5 PC-a oko kuće je brat i sestra bili su svi osim bežične glavni pc pa sam bi morao uzeti moj pc to su bili ruter je (puno messing oko), ali ja ću 2nite i isprobajte ga na taj način .. jedan ići ![]() ![]() hvala
__________________ |
|
| |||
| |||
| pustiti mene znati kako to radi za vas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrodošli u Ubuntu. Da ga prikazivati će vjerojatno morati slijediti 14 koraka tutorial o korištenju terminala i ndiswrapper. Nadamo se da ćete imati vozača na USB bljesak voziti taj je priznata, a pakao od puno strpljenja. Nisam te pokrenuti Boot i nuke u roku 20 minuta. Ovo je samo jedno od pitanja koja distros svih zala i čuva ih od bilo koje imaju priličan utjecaj na potrošačke OS izbor. Programeri su se više koristili navelgazing i kreiranje napredne funkcije nego pojačavaju upotrebljivosti jer svi ljudi koji koriste ih već znam kako to učiniti stvari.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Asus eepc s Linux (newbie) Wireless Setup | jaggvenom89 | Linux OS i alternativna | 0 | 11. lipnja 2009 08:12 |
| CD ROM problem (newbie potreba pomoć) | ken979 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 22. svibanj 2008 15:52 |
| Newbie s problemom | tmsbird | Virus, Spyware i sigurnost | 14 | 7. prosinac 2007 12:57 |
| Newbie pronađe problem s novim download | ken979 | Općenito Software Chat | 10 | 12. studeni 2007 10:43 |
| Pomoć newbie računalu ekran problem | ken979 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. listopad 2007 15:57 |
| Thread Tools | |
| |