![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK i telepített LINUX lastnite a tartalék merevlemez és tökéletesen ment míg egy órát próbál telepíteni én Linksis vezeték nélküli vezérlő Szóval tud az internetenPróbáltalak négy órán át nem látod Meg akartam próbálni, hogy milyen linux a szó, és meg kell próbálniuk BERLY (az asztali hatásai dolog )Még meg is próbált segíteni az oldalt, hogyan kell telepíteni a Windows driver kerülő linux de nem számolt dident így segítsen nekem eneyways IV copyed jobb utasítást fogja égetni a lemezre, és próbáld újra 2nite (ismét) Bárcsak lenne egy linux ott mindent, főleg a már telepített, mint BERLY, és így tovább, így könnyebb ![]() Lehet, hogy valaki jönne Nlite, és betölti a programot, vagy ott van inux már ott a rengeteg dolog már, hogy mentse meg a trubble talán? pimasz és nem, de én csak azt akarom, hogy próbálja ki
|
| |||
| |||
| Milyen linux os volt? Ha ez volt az Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, stb ... ha csak csatlakoztassa az Ethernet-kapcsolat és menj be a szigorított járművezetők menü és hagyjuk, hogy nem dolgozik ott. |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk, hogy az Ubuntu Linux Én minden Nite próbál telepíteni az illesztőprogramot, tryed mindent tudok én sem hiszem, ki égett egy kis segítség fájlok le és követte őket, de elakadt félúton tho again.makes nincs értelme nekem kifejezetten segít, ha a fájl mondja telepíteni dlk valami ilyesmi .. de dident tell me how vagy nem A fájlokból használok wireless van, mert 5 db van a ház körül bátyja és egy húga mind vezeték nélküli, kivéve a fő pc tehát én kellett volna venni a számítógép volt a router van (a sok messing körül), de én 2nite, és próbálja meg így .. Egy utolsó megy ![]() ![]() köszönöm
__________________ |
|
| |||
| |||
| let me know how it works out for you. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üdvözöljük az Ubuntu. Ahhoz, hogy ez működik akkor valószínűleg, hogy a 14 lépésben bemutató használatával kapcsolatban, a terminál és az ndiswrapper. Remélem, hogy a vezető egy USB flash meghajtóra, hogy az elismert, és egy pokoli sok türelem. Én sem, és beindítani Boot Nuke és 20 percen belül. Ez csak az egyik kérdés, hogy minden csapás distros és megtartja azokat, amelyek észrevehető hatást gyakorolnak a fogyasztók OS választás. A fejlesztők több navelgazing használatát, valamint a fejlett funkciók, mint a használhatóság fokozására, mert az embereknek, hogy használják a már tudod, hogyan kell csinálni ezt a dolgot.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Asus eepc Linux (newbie) Wireless Setup | jaggvenom89 | Linux és OS Alternatív | 0 | 11. június 2009 08:12 |
| CD-ROM probléma (newbie igények help) | ken979 | Drives & Removable Media | 2 | 22. május 2008 15:52 |
| Newbie a probléma | tmsbird | Vírus, kémprogram és biztonság | 14 | 7. december 2007 12:57 |
| Newbie talál problémát egy új letöltés | ken979 | General Chat szoftver | 10 | 12. november 2007 10:43 |
| Segítség newbie számítógép képernyőjén probléma | ken979 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. október 2007 15:57 |
| Téma eszközök | |
| |