![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישור התקנתי LINUX lastnite על חילוף HardDrive והוא הלך מושלם עד שעה מנסה להתקין את מנהל ההתקן האלחוטי Linksis אז אני יכול להשיג באינטרנטניסיתי ארבע שעות בלי להסתכל אני רוצה לנסות את לינוקס, כדי לראות מה את הכל על מנת לנסות ו BERLY (דבר זה Desktop אפקטים )אני גם ניסו להשתמש בדפי העזרה על אופן ההתקנה של Windows כי הנהג נכנס לינוקס אבל זה לא כל כך מפורט dident לעזור לי eneyways IV copyed טוב יותר הוראות הולך לשרוף אותם בדיסק ונסה שוב 2nite (שוב) הלוואי שהיה Linux בחוץ בעיקר עם כל מה שכבר הותקן כמו BERLY ולכן על מנת להקל ![]() אולי מישהו יוכל להשתמש Nlite ושם המון תוכניות בו או האם יש inux כבר בחוץ עם המון דברים כבר עשה את זה כדי לשמור את trubble אותי אולי? חצוף אני לא אבל אני רק רוצה לנסות אותו
|
| |||
| |||
| מערכת ההפעלה Linux, מה זה היה? אם זה היה Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ועוד ... אתה יכול פשוט לחבר אותו אל חיבור Ethernet וללכת לבית שלך הוגבלה נהגים תפריט ואפשר לעשות את זה עובד משם. |
|
| |||
| |||
| מצטער על לינוקס Ubuntu הייתי למעלה כל nite מנסה להתקין מנהל התקן זה, tryed כל מה שאני יכול לחשוב מחוץ אני אפילו שרפו כמה קבצי עזרה מפעם לפעם בעקבות אבל יש להם חצי דרך תקוע tho again.makes לא מובן לי במיוחד כאשר קובץ העזרה אומר להתקין dlk משהו כזה .. אבל זה dident או לספר לי איך היה את הקובץסיבה AM באמצעות תקשורת אלחוטית, משום שיש לנו 5 PC's ברחבי הבית ואת אחיו של אחות היו כל אלחוטית מלבד הראשי PC כך הייתי צריך לקחת את המחשב היו הנתב הוא (הרבה להתעסק בנושא) אבל אני 2nite ונסה את זה ככה .. אחד אחרון עבור ![]() ![]() תודה
__________________ |
|
| |||
| |||
| תן לי לדעת איך זה עובד בשבילך החוצה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ברוכים הבאים ל Ubuntu. כדי לקבל את זה אתה מפעיל סביר להניח כי יש לעקוב אחר שלב א 14 הדרכה אודות השימוש מסוף ו ndiswrapper. אני מקווה שיש לך את מנהל ההתקן על כונן USB Flash זה מוכר, וכן לעזאזל של הרבה סבלנות. אני לא והחל את האתחול ואת Nuke בתוך 20 דקות. זוהי רק אחת הבעיות שאותן plagues כל distros ו שומר מהם צורך בולט כל השפעה על הצרכן OS ברירה. את צריכה יותר למפתחים להשתמש navelgazing ויצירת תכונות מתקדמות יותר שיפור השימושיות בגלל כל האנשים שמשתמשים בהם כבר יודע איך לעשות את הדברים האלו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS eepc עם לינוקס (Newbie) אלחוטי ההתקנה | jaggvenom89 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 11th יוני 2009 08:12 |
| CD ROM בעיה (Newbie needs help) | ken979 | כוננים & נשלפת | 2 | 22 מאי 2008 15:52 |
| Newbie בבעיה | tmsbird | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 14 | 7 דצמבר 2007 12:57 |
| Newbie מוצאת בעיה חדשה להורדה | ken979 | כללי תוכנות צ 'אט | 10 | 12th נובמבר 2007 10:43 |
| עזרה Newbie מסך מחשב בעיה | ken979 | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 אוקטובר 2007 15:57 |
| שרשרת כלים | |
| |