![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai aš įdiegtu Linux lastnite ant atsarginių HARDDRIVE ir ji išėjo puikiai iki valandą bando įdiegti savo Linksis belaidžio vairuotojas taip aš galiu gauti internetuBandžiau keturias valandas, o ne ieškoti Aš norėjau išbandyti Linux, pamatyti, kas jos VISKAS APIE ir pabandyti BERLY (ty Desktop poveikis dalykas )Aš net bandė naudotis pagalbos puslapius apie tai, kaip įdiegti Windows tvarkyklė, kuri atėjo į Linux, tačiau jos nėra išsamios, kad dident man padėti eneyways IV copyed geriau instrukcijos ketina įrašyti juos į diską ir bandykite dar kartą 2Nite (vėl) Linkiu ten buvo ten Linux iš esmės viskas jau įdiegtas kaip BERLY ir tt, kad būtų lengviau ![]() Gal kas nors galėtų panaudoti NLite ir įdėti krovinių programas arba jis yra ten Inux jau ten su krovinių Stuff jau padaryti, kad ją išgelbėti mane trubble gal? įžūlus Aš ne, bet aš tik noriu jį išbandyti
|
| |||
| |||
| Kas yra Linux OS ji buvo? Jei jis buvo Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... ir tt Jūs galite tiesiog prijunkite jį prie Ethernet ir eik į savo meniu, tik vairuotojai ir leisti jam atlikti darbą nuo ten. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome savo Linux Ubuntu Aš visą Nite bando įdiegti tvarkyklę, tryed viską, ką galėjo galvoti ne aš net sudegino kai pagalbos failai išsijungimas ir paskui juos, bet užstrigo pusę tho again.makes nėra prasmės man, kai specialiai padėti failas sako įdiegti dlk kažkas panašaus .. bet dident pasakykite man, kaip ir buvo failasTodėl esu belaidę yra, nes mes 5 kompiuterių aplink namą brolio ir sesers visi buvo bevielis Be pagrindinio kompiuterio, kad aš turiu priimti mano kompiuteryje buvo maršrutizatorių (su maitinimu apie), bet aš 2Nite ir pabandyti būtent taip ir daug .. paskutinis pereiti ![]() ![]() ačiū
__________________ |
|
| |||
| |||
| Let me know how it works out for you. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki atvykę į Ubuntu. Norėdami ją rodyti jums tikriausiai turės laikytis 14 žingsnis pamoka apie naudojimąsi terminalu ir ndiswrapper. Vilties turite apie USB flash drive that's pripažino vairuotoją, ir yra daug kantrybės pragarą. Aš ne, ir pradėta kurti Boot ir Nuke per 20 minučių. Tai tik vienas iš klausimų, kad opa visus distros ir saugo juos nuo turintys bet pastebimą poveikį vartotojų OS pasirinkimas. Kūrėjai turi daugiau naudoti navelgazing ir sukurti papildomų funkcijų, kaip pagerinti praktinį naudojimąsi juo, nes visi žmonės, kurie naudoja juos jau žinome, kaip tai padaryti medžiagos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|