![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok es instal LINUX lastnite par rezerves Harddrive un tā gāja lieliski līdz stundu mēģina uzstādīt manu Linksis bezvadu vadītāja lai es varētu saņemt internetāes centos četras stundas bez izskats Es gribēju izmēģināt Linux, lai redzētu, kas tās visas par un izmēģināt BERLY (ka darbvirsmas efektus lieta )Es pat mēģināju izmantot palīdzības lapas, kā uzstādīt Windows draiveri, kas nāk ar Linux, bet tās nav detalizēti tik dident help me eneyways iv copyed labāk instrukcijas gatavojas ierakstīt diskā un mēģiniet vēlreiz 2nite (atkal) Es vēlos tur bija, kas tur linux ar pārsvarā viss jau ir uzstādīta kā BERLY un tā tālāk, lai atvieglotu ![]() varbūt kāds varētu izmantot nLite un nodod slodzi programmās, vai pastāv inux jau noteikti tur ar slodzi stuff jau veikusi, lai to save me trubble maybe? bezkaunīgs i nē, bet es tikai gribu to izmēģināt
|
| |||
| |||
| Kāds linux os tas bija? Ja tas Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... utt Jūs varat vienkārši savienot to Ethernet pieslēgumu un iet savā tikai vadītājiem ēdienkarti un jāļauj tai veikt darbu, no turienes. |
|
| |||
| |||
| žēl tās Linux Ubuntu i bija līdzi visiem nite mēģinot instalēt šo draiveri, tryed viss es domāju, ka pie es pat nodedzinātas daži palīdzības failus off un pēc tiem, bet ieguva iestrēdzis pusceļā tho again.makes nav jēgas man īpaši tad, kad palīdzēt fails saka instalēt DLK kaut ko, piemēram, ka .. bet dident man pastāstīt, kādā veidā tika failsiemesls am izmantojot bezvadu ir tāpēc, ka mums ir 5 pc ir ap māju brāļa un māsas tika papildus citām bezvadu no galvenās datora, lai es būtu jāņem manu datoru ir router ir (daudz messing aptuveni), bet es 2nite un mēģināt to, ka tā .. pēdējoreiz aiziet ![]() ![]() pateicība
__________________ |
|
| |||
| |||
| let me know how it works out for you. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to Ubuntu. Lai saņemtu to rādīt jums, iespējams, būs jāievēro 14 solim pamācību par izmantojot termināla un ndiswrapper. Ceru, ka jums ir draiveri USB flash drive, ka ir atzīts, un elle ir daudz pacietības. Man nav un uztrūkās Boot un Nuke 20 minūšu laikā. Tas ir tikai viens no jautājumiem, kas nomoka visu distros un uztur tos nodarboties ar ievērojama ietekme uz patērētāju OS izvēli. Izstrādātāji ir vairāk izmantot navelgazing un radot progresīvas funkcijas, nekā uzlabot lietojamību, jo visi cilvēki, kas tos izmanto jau zināt, kā to izdarīt stuff.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|