![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ok i zainstalowany LINUX lastnite na zapasowe dysków twardych
i udał się doskonale Do godziny próbuje zainstalować mój Linksis bezprzewodowa kierowcy I tak można uzyskać w Interneciei próbował cztery godziny nie patrzeć Chciałam spróbować linux by zobaczyć, co o swoje i spróbować BERLY (które to efekty pulpitu )I nawet próbowałem za pomocą stron pomocy w jaki sposób zainstalować system Windows, które kierowca w Linuksie, ale jej nie tak szczegółowe dident mi pomóc eneyways iv copyed lepsze instrukcje będzie nagrywać je na dysku i spróbuj ponownie 2nite (znowu) Pragnę było linux tam głównie wszystko już zainstalowane jak BERLY i tak dalej, aby ułatwić ![]() Może ktoś mógłby wykorzystać Nlite i ładunków umieścić w nim programów lub istnieje inux już tam już wiele rzeczy zrobić, aby go zapisać mnie trubble maybe? i zuchwały, ale nie chcę tylko, aby go wypróbować
|
|
|||
|
|||
|
Jakie Linux to było? Jeśli to Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... itp. możesz po prostu podłączyć go do połączenia Ethernet i przejdź do kierowców o ograniczonym menu i niech się nie działać z tego.
|
|
|
|||
|
|||
|
Niestety jej Linux Ubuntu
i was wszystkich nite próbuje zainstalować sterownik, tryed wszystko mogę myśleć startu i palono nawet niektórzy pliki, a następnie je dostał, ale w połowie drogi zablokowane tho again.makes nie rozumiecie mnie specjalnie przy pomocy pliku mówi DLK zainstalować coś takiego .. ale powiedz mi jak dident lub były plik jestJestem przy użyciu bezprzewodowej powodem jest fakt, że mamy 5 komputera w domu brata i siostry zostały wszystkie bezprzewodowe oprócz głównych PC i tak będzie musiał wziąć na moim komputerze były router jest (dużo messing temat), ale będę 2nite i spróbować w ten sposób .. ostatnie wykracza ![]() ![]() dzięki
|
|||
|
|||
|
daj mi znać jak to działa na Ciebie.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Witamy w Ubuntu.
Aby to działa prawdopodobnie będziesz musiał odbyć 14 kroku samouczka na temat korzystania z terminala i ndiswrapper. Nadzieja masz sterownik na pamięci flash USB, które jest uznane, a piekło dużo cierpliwości. Nie zaczął się rozruch i Nuke ciągu 20 minut. To tylko jeden z problemów, które plag wszystkich dystrybucji i utrzymuje je z posiadania jakiegokolwiek zauważalnego wpływu na wybór konsumenta OS. Deweloperzy mają większego wykorzystania navelgazing i tworzenie zaawansowanych funkcji niż zwiększanie użyteczności ponieważ wszystkie osoby, które z nich korzystać już wiedzą jak to zrobić rzeczy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|