mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Prima mea linux (newbie problema)

Reply

Thread Tools
Old 3a Sep 2008, 15:40
Grupul de donator

ok am instalat LINUX lastnite pe o rezervă HardDrive

şi ea a mers perfect
o oră până la încercarea de a instala driver-mi Linksis fără firca să pot primi pe internet
Am încercat patru ore, cu nu uita
Am vrut să încerc linux pentru a vedea ce sa despre toate şi pentru a încerca BERLY
(ca efecte lucru desktop)
Am încercat chiar şi utilizând paginile de ajutor cu privire la modul de instalare a Windows şofer care vin în linux, dar ei nu sunt atât de detaliate dident ajută-mă
eneyways IV copyed instrucţiunile de mai bine de gând să-i arde pe disc şi încercaţi din nou 2nite (din nou)

Mi-aş dori să nu a fost un linux acolo, în principal, cu totul deja instalat ca BERLY şi aşa mai departe pentru a face mai uşor
Poate că cineva ar putea folosi Nlite şi pune multe programe în ea sau este acolo inux deja acolo, cu multe lucruri de făcut pentru a-o deja pentru a-mi salva trubble poate?obraznic i, dar nu vreau să îl încerce

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 3a Sep 2008, 19:24
Grupul de stat

Ce sistem de operare Linux a fost? În cazul în care acesta a fost Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, etc ... puteţi conecta la o conexiune ethernet şi mergeţi în meniul restricţionat drivere şi lăsaţi-o să se facă de lucru de acolo.
Old 4a Sep 2008, 02:06
Grupul de donator

Imi pare rau sa Linux Ubuntu

Am fost până toate Nite încercaţi să instalaţi acest conducător auto, tryed tot ce am putut gândi off i chiar ars de ajutor şi a fişierelor de pe urma ei, dar am ramas jumătate mod Thợ again.makes nu avea nici un sens pentru mine, special în cazul în care ajuta fişier instala dlk spune ceva de genul asta .. dar spune-mi cum dident sau au fost fişierul este

motiv sunt folosiţi fără fir este pentru că avem 5 bucăţi din jurul casei fratele lui si o sora toate au fost fără fir în afară de principalele bucăţi aşa mi-ar fi să-mi iau PC-ul au fost la router este (de multe despre joc), dar i se va 2nite şi încercaţi asa .. o ultima merge

mulţumesc

Old 4a Sep 2008, 17:38
Grupul de stat

Lasă-mă să ştiu cum funcţionează pentru tine.
Old 5a Sep 2008, 02:30
Grupul de donator

Bine ati venit la Ubuntu.

Pentru a obtine aceasta să fie difuzate, probabil va trebui să urmeze un pas 14 tutorial despre utilizarea de terminale şi ndiswrapper. Sper că aveţi driver de pe o unitate flash USB, care a recunoscut, şi un al dracului de multă răbdare. Nu m-am început şi până Boot Nuke şi în termen de 20 de minute.

Aceasta este doar una dintre problemele care plagues toate distros şi păstrează-le de la care au oricare observa impactul asupra consumatorilor OS alegere. Dezvoltatorii au mai mult de utilizare navelgazing şi crearea de facilităţi avansate decât creşterea Usability pentru că toţi oamenii pe care le folosesc deja ştiu cum se face chestia asta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.