![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok am instalat LINUX lastnite pe o rezervă HardDrive şi ea a mers perfect o oră până la încercarea de a instala driver-mi Linksis fără fir ca să pot primi pe internetAm încercat patru ore, cu nu uita Am vrut să încerc linux pentru a vedea ce sa despre toate şi pentru a încerca BERLY (ca efecte lucru desktop )Am încercat chiar şi utilizând paginile de ajutor cu privire la modul de instalare a Windows şofer care vin în linux, dar ei nu sunt atât de detaliate dident ajută-mă eneyways IV copyed instrucţiunile de mai bine de gând să-i arde pe disc şi încercaţi din nou 2nite (din nou) Mi-aş dori să nu a fost un linux acolo, în principal, cu totul deja instalat ca BERLY şi aşa mai departe pentru a face mai uşor ![]() Poate că cineva ar putea folosi Nlite şi pune multe programe în ea sau este acolo inux deja acolo, cu multe lucruri de făcut pentru a-o deja pentru a-mi salva trubble poate? obraznic i, dar nu vreau să îl încerce
|
| |||
| |||
| Ce sistem de operare Linux a fost? În cazul în care acesta a fost Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, etc ... puteţi conecta la o conexiune ethernet şi mergeţi în meniul restricţionat drivere şi lăsaţi-o să se facă de lucru de acolo. |
|
| |||
| |||
| Imi pare rau sa Linux Ubuntu Am fost până toate Nite încercaţi să instalaţi acest conducător auto, tryed tot ce am putut gândi off i chiar ars de ajutor şi a fişierelor de pe urma ei, dar am ramas jumătate mod Thợ again.makes nu avea nici un sens pentru mine, special în cazul în care ajuta fişier instala dlk spune ceva de genul asta .. dar spune-mi cum dident sau au fost fişierul estemotiv sunt folosiţi fără fir este pentru că avem 5 bucăţi din jurul casei fratele lui si o sora toate au fost fără fir în afară de principalele bucăţi aşa mi-ar fi să-mi iau PC-ul au fost la router este (de multe despre joc), dar i se va 2nite şi încercaţi asa .. o ultima merge ![]() ![]() mulţumesc
__________________ |
|
| |||
| |||
| Lasă-mă să ştiu cum funcţionează pentru tine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine ati venit la Ubuntu. Pentru a obtine aceasta să fie difuzate, probabil va trebui să urmeze un pas 14 tutorial despre utilizarea de terminale şi ndiswrapper. Sper că aveţi driver de pe o unitate flash USB, care a recunoscut, şi un al dracului de multă răbdare. Nu m-am început şi până Boot Nuke şi în termen de 20 de minute. Aceasta este doar una dintre problemele care plagues toate distros şi păstrează-le de la care au oricare observa impactul asupra consumatorilor OS alegere. Dezvoltatorii au mai mult de utilizare navelgazing şi crearea de facilităţi avansate decât creşterea Usability pentru că toţi oamenii pe care le folosesc deja ştiu cum se face chestia asta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|